Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Kopiati
    A lényegen nem változtat, hogy a Marson voltak protiánok, kétlem a beavatkozást, inkább megfigyelés, az első részben volt egy bolygó ahol pont egy ősember emlékeit kapja meg shep "szövegesen". Mivel ott voltak ezért a protiánokat elpusztították, marsi romok közt találták meg az emberek a dolgokat. Mivel pár sort olvastam én is a leaked sztoriból, ahol egy kulcs mondatnál inkább kiléptem, (megvédeni, nem feltétlen jelenti a félturbózást genetikailag:) A több civilizáció éppen lassította a felismeréseket, hiszen a protiánok már az invázió előtt rájöttek, hogy léteznek olyanok akik időnként aratni visszajárnak. Míg a több civ-et inkább csak "váratlanul" ér.

Hoz_hun: A reaperek bár Sheppel kerülnek kontaktba, de az embereket a változatos genetikájuk miatt rabolnak, lásd ME2, Mordin többször említi, hogy túlságosan is sokszínű az emberiség, a többi fajhoz képest, a begyűjtők számára ezért érdekesek, gondolom a reaperek számára is meglepő dolog, ezért próbálkoznak új reaper előállításával, történt valami számokra is meglepő az evolúcióval.

Doom 4: Egy valamit sose felejts el, legbelül minden ember rózsaszín, és lehet olyan pillanat még az életben, amikor inkább lennél fekete.