Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Az azért lenne csak gond, mert politikát ne hozzunk már be egy gémer fórumra. Ennek ellenére megelőlegezem, hogy megértettük egymást. Az open world egyébként azért szerencsésebb megoldás, mert akik csak a történetre fókuszálnak, azok úgy is csak egyik küldiről a másikra mennek, nem térnek le az útról. A játékidőt viszont az explore-al jócskán meg lehet nyújtani, ami egyrészt jól néz ki a marketing adatok között, a játékos is elégedett, hogy az ár/játékba fektetett idő arány kedvezőbb és ha arra van affinitása, jobban kiélheti magát benne. Mig az erre nem fogékonyakat meg nem kényszeriti a szükségesnél több játékidőre. Szerintem ez fontos szempont, mert ha jól emlékszem, eddig két játékot rendeltem elő, az egyik a ME3 volt, CE kiadásban. Szóval elvileg nem volt olcsó. De ha az árát leosztom azzal az 500+ órával amit beletoltam, akkor jobb arány jön ki rá, mint néhány filléres játékra, ami max pár órára tudott csak lekötni.
    Mivel nemrég beszereztem a 2. rész DLC-it is, gondolkoztam egy ME végigjátszáson, de igy az 5. rész előtt lehet hogy inkább elcsúsztatom a megjelenés előttre. Amúgy is annyi játék van még, amivel játszani kéne és még ki sem próbáltam...