Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Erre emlékszem én is, plusz a kroganok is asszem olyan 7-800 évig. Mivel még eléggé le vagyok maradva az Andromedaban, nem tudom azt hová futtatják ki, és hogy hogyan kapcsolódhat majd a folytatáshoz. Már csak azért is, mert az esetleges legvalószinűbb megoldás elég... erőltetettnek tűnik. A Citadellt anno a többi faj már rég felfedezte az emberiség előtt, a reléket viszont ők is csak használni tudták. A 3 végén (ha a destroy endinget vesszük) a relék elpusztultak. Nah most eleve a relék nélkül elég nehézkessé válik már a Tejútrendszeren belül is a mozgás, az Andromeda meg ugye több száz év. Én a relék elvesztését kb úgy tudnám elképzelni, mintha a Földön megszűnne az elektromosság. Az élet menne tovább, de modern közlekedés nélkül nagyon nehéz lenne tartani a fejlődés ütemét. Ráadásul a relék roncsaiból sztem nehezebb is adatokat kinyerni, mint egy működő reléből. Kb mintha egy harmadik világbeli országban leesne egy repcsi, és a roncsokból rakjatok össze egy működő képes repcsit.