Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• SZEG007
    ne vicceljünk már, ha középszintü angolal nem értené meg az ember akkor az a középszintü nyelvvizsga loszart se ér. Amugy én is csak két évig "tanultam" angolt, aztán ha mindent nem is értek meg, de a nagyrészét megértem, amit meg nem azt szövegkörnyezet alapján kikövetkeztetem, vagy elökapok egy webforditot arra a pár szora ami ritkaán fordul elö, vagy nem ugrik be. Amugy se egy Sience magazint, vagy egy ipari zagyszivattyu leirását tartalmazza a Mass Effect....
    Hozáteszem, hogy aki sokat netezik, és régota, valamint játékok terén is régimotoros annak már kellett magára szednie angolt, én ugyanis kizárolag netröl szedtem össze az angol tudásom, föleg mikor egy MMO-ba arra vagy kényszeritve, hogy külföldiekkel kommunikálj az sokat segit. Az hpogy leforditják a játékokat csak pár éve kezdödött el, és eléggé luxusnak tekinthetö örüljünk hogy egyáltalán eddig volt hivatalos honositás.Ott van pl. Románia, Bulgária, Szerbia, Dánia akik bizony ilyen luxusban nem részesültek mint mi magyarok.