Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• krisztajo
    Ok, ez tiszta sor, egyébként én is ezt gondoltam, csak elbizonytalanodtam kicsit.
    Viszont miután felhívtátok a figyelmemet a WA-kra kicsit utána néztem a neten.
    Pontosabban néztem volna, mert egy katyvasz az egész.
    Persze tudom, hogy ez abból adódik, hogy sok oldalon még a régi adatok vannak és nem a dlc-k és az új befejezés utániak.
    Csak ez sokszor egyáltalán nem egyértelmű.
    Azt is olvastam, hogy semmiképp sem lehet megmenteni minden társunkat.
    Illetve vannak olyanok, akiket csak akkor, ha a második részben megcsináltuk a lojalitás küldijüket.
    Ezzel nekem csak az a bajom, hogy mindkét előbbi részt végigjátszottam többször is, de jelenleg már nincsenek fent a gépemen.
    ME 2-es mentéseim vannak, de valamiért nem fogadta el a játék, így karaktert nem tudtam importálni.
    Persze így a Genesis 2-vel kezdtem, ami nagyon részletes, de azért mindenre nem tér ki.
    Akkor ezeket a társakat már mindenképp buktam, nem tudom így hogy veszi ezeket az előzményeket a játék?
    Egyáltalán ha így kezdtem játékot, akkor mi mindent bukok el még tutira (erről nem találtam infót sehol)?
    Illetve azt is olvastam, hogy Shepard csak úgy marad életben, ha kiírtjuk a Reaper-eket, viszont úgy meg Joker és EDI hal meg.
    Esetleg tudtok olyan oldalt, amin az összes megjelent tartalomhoz képest vannak fent a WA infók?