Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Sequoyah #22504 Azt hiszem az Etended Cut DLC-vel ~3100 a kovetelmeny a "legjobb" befejezeshez (megfelelo egyeb valasztasok mellett), nekem azt hiszem olyan 3500 kornyeke volt multi nelkul es igy nem volt problema mar. A neten van egy eleg hosszu tablazat rola, hogy hogyan valtozik a vege a war assetek szama szerint.
Persze a "jo vegkifejlet" fogalma kerdeses, mindenhol van egy "de", szoval mindenkinel mas szamit jonak:) Mondjuk ugy, hogy ennyi kell hogy minden opcio rendelkezesre alljon. Sokak szerint pont a legtobb war assetet igenylo opciok a rosszak:)
Ezt szerintem konnyu elerni, ha a legfobb kerdeses asseteket (krogan, geth es quraian) mind megszerzed, es a DLC-ket is megcsinalod, talan meg ezek kozul se kell mind. Hogy kifejezetten rossz gyozelmet kapjunk szerintem direkt arra kell jatszani, mint az ME2-nel ha Shepard halalat akarjuk:)
A penzert ne aggodj, az eleje szukos, de a kozepe/vege fele mar mindent meg lehet venni. En tokeletesen elvoltam a talalt cuccokkal, az elejetol kezdve a Spectre/Fantom fegyverre gyujtogettem, aztan a maradekot pedig alacsony kamatozasu kotvenyekbe fektettem, mert mindenem megvolt:)
(most ujra ME1-ezek, ott mar ugy is zsakokban all a penz, hogy nem is gyujtogetek kulonosebben:D)