Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• xblades
    Sajna most jutottam el hogy végig játsszam úgy hogy értem is a történetet, mert az első résztől azért szeretem meg ezt az univerzumot.
    Így a végén azt kell mondjam számomra megfelelő befejezéssel zártam ezt a játékot. Itt is sikerült történetileg elég komplex világot alkotni olyan témákat boncolgatva amit a történelmünk és lehetséges jövőnk tartogat. Nem hitem volna hogy a végére olyan információkkal látnak el ami a kezdeti döntésemet megváltoztatta az utolsó választásnál. Sok rációt láttam abban amit felhoztak és valóban más más szemmel lehet nézni a dolgokat benne.
    Kissé bosszantott hogy meg kellett alkudni és elviselni néhány szituációt hogy elérjem céljaimat, de ez is hozzátartozik ehhez hogy nem minden történik úgy ahogy szeretnénk.
    Új gépre átállási sajnálatos hiba miatt a régi mentéseim elvesztek. Így azért elég szívás volt mert bizony kevés lehetőségem akadt a jó befejezésekre hiába jeleztem az elején hogy mit hogyan csináltam mert elég kevés infót vett fel a játék.
    Mindegy is mert nem élheti mindenki túl egy ilyen méretű háborút szerencsére a főhős sem:)
    A lényeg én a rekniket újra másvilágra küldtem nem kell egy újabb invázió, a Krogan-nak hazudtam a gyógymódról hisz ők is megmondták a háború után ismét a Tanács népei ellen vonulnak.
    Mivel békét nem tudtam teremteni Kvarián és Geth között akik konfliktusa indította be a mostani ciklus véget. Így elsőnek Geth győzelmet segítettem elő majd a végén elintéztem őket mint mesterséges életformát. Talit hagytam a "száraz tómederbe" fejest ugrani mert nem akartam hallgatni hogy én vagyok népe kiirtója. Miranda is kaput lett és Legion, Jack és Wrex fel sem tűnt.
    Jó hogy volt némi hatása a döntéseimnek de azért néha nagyon belepiszkáltak, Kai Leng feltűnései.
    Javik egy érdekes szemlélet és látásmódot adott az egészbe de mint csapattag pocsék volt.
    Néha sok volt a lelki vívódás és érzelmi fokozónak szánt jelenet, amiben az volt a jó ha átlehetett pörgethetni, ha nem akkor addig kimehettem inni egyet.