Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Sir Quno Jedi
    Nade ahol 3 prime van ott adnak hozzá spéci puskát is, csak körbe kell rohanni. Máshol meg nem jönnek hármasával 1xrre.

Én úgy raktam össze az adept femshepem armor-ját, hogy kizárólag weapon damage és headshot damage-re ad bónuszt, de azt durván. Felhúztam a nagy tűzsebességű indra sniper-t 5-ösre, rá egy magasabb szintű concentration mod, meg páncéltörő. Így már lehet csúnyán adni az armoros ellenfeleknek a bucijára (ugye bazira belassul az idő célzás közben, így a sorozatlövős sniper-rel szénné lehet őket pakolni skulóval közben, meg van is időnk tervezni). Felvettem a pajzselszívós képességet talitól, így pajzsom mindég maxon, ha szívok és az ellenfélnek meg megy le szépen. Ennyi kb. a prime-ok ezt nem csipázzák. Mondjuk gránáttal is rendesen megszórom őket néha.

A másik amit nem szeretnek az assault gun-ból amelyiknek arcvédő pajzsa van és tulképpen egy könnyű machine gun. Na azzal páncéltörővel bekapnak egy hosszabb sorit és buknak (főleg pl. garrustól, vagy ashleytől, ha assault rifle sebzésre gyúrtak skillben). DE Javik is jól kezeli.

Nomeg az anti-synthetic rifle sem semmi. Azzal minden szintit le lehet mészárolni, csak a fedezékeket nem szereti, mer megakad benne a lövése.