Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
sanya200 #21633 Múltkor pont számoltunk és olcsóbban kijössz ha a cdgalaxisnál veszel pontokat mintha az originen vennéd meg.Originen 16 euro 1600 font az 4500-4600ft árfolyamtól függően persze,cdgalaxisál 3990 ugyanez.
Ha számolgatsz olcsóbban jössz ki 3 dlc,omega,leviathan,citadel az 3200 pontba kerül akkor veszel 2 cdgalaxisos pontcsomagot az 8k,ha meg originen veszed ott meg 9280ft.Amúgy ez igy nem oké vicc az alapjáték olcsóbb mint a 3 szaros dlc,ár/érték arányról nem beszélünk nagyon.Jobb lett volna egyesével megveszegetni talán igaz igy többe van lehet,én mindig a megjelenéskor megvettem az originen,egy hónapba könnyebben kiadok 2000-et rá mint ha egybevenném az egészet.És a dlc-k között azért volt pár hónap különbség.Ha az alapvéltozatod van akkor még a from ashes-t is meg kell venned.Nekem minden megvan hozzá,fegyverpack,skinpack még a final hourst is megvettem 2 dollár volt talán annyit megért.De az csak ilyen digitális artbook.
Bioware pontokat nem nagyon tudtok olcsóbban szerezni bár kitudja hátha van ilyen akció de akkor szóljatok nekem is.Nekem a 2. rész az ami tört,igaz megvan a ce de a dlc-ket letöltögettem.