Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• horpeti
    Na, most megcsináltam én is a Grisson Academyt. Parázva mentem be az Atriumba, de végül lazán meglett. Azonnal meghalt EDI, és az Athlast sem sikerült leszerelni az első 10 mpben, igy a végéig életbe maradt (inflivel azonnal kilőttem :D), viszont nagyon laza volt. EDI-t reviveoltam manuálisan, azt hittem ilyenkor is fogy a medigél, de meglepetten tapasztaltam, hogy igy nem (cool!).

Kb. 1 golyót lőttem ki Predatorból (azt is csak mert 1 élete volt és nem volt kedvem skillt nyomni), ill. az előtte levő Athlasra Hurricaneból. Igazából teljesen felesleges a fegyver, nincs rá idő, mert 1-3 mpnként lehet skillt használni.

Már csak az volt nehéz, hogy a sok skillt megfelelően rárakjam..Nekem 3 skill, Liarának 1, EDInek 2 (overload, inicitr), de végül sikerült úgy rakni, hogy el lehessen érni mindent, ha kell.

Szerintem majd Predatorral, vagy valamelyik pisztollyal fogok menni és Power magnificier (vagy mi), meg majd a Hurricane, ha kéne Athlast lőni, mert igazából tényleg egyáltalán nem is tudok lőni. :D

Nem fogom olyan aktivan nyomni, mert kicsit túlzásba vittem az inflivel, ha napi 1 küldi lesz, az már jó. :) De igy legalább nem ég ki.