Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• horpeti
    Stázis a sentinelnek van. Vagy bónusz képességre gondolsz? Vagy Liara Stázisára? Szimpinek tűnik, amit olvastam róla, még nem próbáltam, de majd fogom, legalább változatosabb lesz a dolog (egyébként egész biztos vagyok benne, hogy a warp-throw kombóval is simán végigvihető :D).
    Bónusz képességnek nem tudom, mit fogok még választani, de biztos maradok a biotikánál, nem szentségtelenitem meg a karit egy energy drainnel pl. :D

Nekem is a Mattock rifle a kedvencem. Nemsokára jön Grisson Academy, szerintem én is azt fogom használni majd. Bár igazából egyáltalán nem tervezek lőni, max egy kis shield levételt, ha muszáj (Atlas). Majd még meglátom, pénz az úgyis lesz dögivel.

Én Garrust szeretem, mert assault rifle van, és harcosabb, egyébként EDI is tutira jó. Garrusnál pl. 47. szintű inflimnél csak az overloadra és a turian cuccára tettem, a maradék pont kiosztatlan volt, mert egyszerűen nincs rá szükség. Majd próbálok mást is, hogy hasznosabb legyen. Kaidan is szimpi, mert van overload és a többi képessége is bejövős, amivel tud segiteni.