Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• horpeti
    Jaja,ezert izgis. Legutobb soldier,engi,inflivel nyomtam. Egyaltalan nem hianyzott a biotika. Garrus+James.

Azert is lesz jo vegre biotikazni,eleg volt a techbol es a tuzrobbanasbol (mondjuk tul tap is volt ugy,hogy mind3kari kombozta egymast. :)
    Mondjuk majd meglatom,adeptnak milyen jo tars kell. Ha nagyon celorientalt akarnek lenni,akkor ugyanugy eleg James es Garrus es csinalom a warppal a tuz es tech robbantast,de az eleg szanalmas lenne,es mivel azert jatszik az ember masik kaszttal,hogy mas legyen,miert ne tegye biossa. :)
    Liara amugy kiraly,bar sokszor halt. En meg sose hasznaltam 1medigelt se. :)

No de elobb vegigviszem mar az inflit,bar megint a vege fele unom meg es nem jutok a vegere. :)

Most ott tartok,hogy a gethes kuldiket fejeztem be es meg 2 nagy dlc is hatra van (omega,Leviatan). Gondoltam kijatszom,mielott folytatom,minden masmellekkuldi kesz.
    Mar el is felejtettem,mikor lesz vege,de mar olyan sok nem lehet. :D

Renegat vonal tok jo,azt hittem nem lesz annyira mas,de jo latni,h.elegge mas a hangulata,a kapcsolatok.

De lehet elobb lesz adept. :P

Noi paragont akarok Khaidennel. Majd toltok le me2savet. :)