Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• sanya200
    Dettó igy vagyok vele először én is úgy voltam hogy minek múlti csak szétkurnák a single részt,de kellemeset csalódtam.Igaz csak 1 féle játékmód van de vhogy mégis le tud kötni,jobban mint egy bf3 vagy akármi.Bf3-al játszottam 1 év alatt 30 órát max ezzel már 422 nél járok,jó ebbe benne a single az legyen max 100 több biztos hogy nem,2-3 végigjátszás max.De tetszik hogy rengeteg kaszt,karakter,képesség van,és még olyanokra is gondoltak hogy x fajnak x életereje van,meg a mozgás is másmilyen,turiannal nem lehet vetődni,krogannal meg pláne nem ezzel szemben asari,ember elég fürge tud lenni ami sokszor jön jól.De a volusokon tudok szakadni ahogy gurulnakEgy hibájuk hogy nem lehet fedezékbe menni,meg mivel alacsony alig lehet átlátni a fedezékek felett :D öszintén ha lett volna még vmi más játékmód is,pl assault szerű hogy nyomulunk előre x célért elfoglaljuk/felrobbantjuk..stb aztán mehetünk a következőre és nő a játéktér,kicsit olyan quake wars szerű tetszett volna.Ha nem mass effect lenne már rég abbahagytam volna.De elég változatos pláne a karaktereket illetően egyiket megunod ott a másik ami teljesen más játékstilust ad :P
    Akinek van kedve vegyen fel originre,sanya20071 néven vagyok,tolhatnák pár kört vmikor :)
    Ja egy kérdés mivel lehet kilőni az ablakot az atlas mech-en, a hijacker arhivment hiányzik csak meg az omegából vmi küldetés vmi meticuolus archivment,pedig 2x végigtoltam nem találtam új missiont.