Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Na, ha már ennyi szó volt itt a topikban, akkor fogtam magam és felraktam újra a játékot, és elkezdtem level 1ről inflitratorral. Az enginert meguntam, mert túl táp volt, végig se vittem, gondoltam nyomom az inflivel és a sniperrel, mert azzal biztos bénább vagyok, mintha robbantások jönnek 2 másodpercenként.
Hát mélységesen (pozitivan) csalódtam ebben a kasztban is. Tactical cloak nagyon táp (most maxoltam ki úgy, hogy lehessen skillt is lőni vele), ráadásul szépen kombinálható az incinedryvel is, ami brutál táp (volt már az enginerrel is).
Valiantot vettem fel, most gondoltam nem izélek, hogy csak alap fegyver, hát most lettem túl a Grisson Academyn és ilyen könnyű még nem volt (az átriumos rész...). Igaz, azóta már megtanultam játszani, de durva, hogy minden lövésre meghal valaki, ha fejbe lövöm, és nem is nehéz fejbe lőni a concentration móddal meg amit alapból ad.
Aztán ami slussz poén, és most láttam, hogy fel lehet 10. szintre upgradelni a fegyót (eddig csak 6ig nyomtam, aztán most véletlenül láttam). Hát bele se merek gondolni, milyen erős lesz igy, mert 5. szinten is táp volt.
Szóval ez is nagyon táp, kiváncsi leszek, valahol megizzadok-e. Az elején a Mantissal és shurikennel izzadtam még a Marson, de azóta már ég és föld. :) Viper láthatóan gyengébb fegyó, lehet azzal kell majd menni, hogy ne legyen "csalás" a collector editionös táp. Bár attól még táp minden, csak max nem hal meg egyből.