Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• PWDThunlaca
    Köszönöm a válaszokat, tuti meg fogom most már venni mind a 3 részt eredetibe. Alapfokokon beszélem, de az édeskevés ide, olyan szófordulatokat illetve szavakat használt sokszor a játék hogy csak pislogtam. A fő sztoriból a lényeget megértettem ha minden igaz. Vannak a gonosz reaperek, én lettem az egész mindenség commandere, és össze kéne szervezni egy szövetséget, lehetőleg minél több faj, és fajonként minél több harcos bevonásával. Ami még kérdéses számomra hogy ugye van egy elképzelésem hogy milyen szituációra szeretném kihozni az egyes helyzeteket. Vagyis mi lenne számomra ideális. De ugye ez persze személyenként változhat, eléggé szubjektív dolog. De vajon ha az első kettő magyar és értek mindent, azok a döntések amiket meghozok, a számomra ideális helyzeteket eredményezik-e? :) Egyébként lehet megint hülye kérdés jön: ha a döntéseim nincsenek kihatással a végkifejletre, illetve a bejezés választható, vagyis ezt írtátok, akkor hol tudom én azt kiválasztani vagy befolyásolni hogy ez a számomra nem túl szimpi vég legyen vagy valami happy end-esebb? Bár valószünleg újabb hülye kérdéssel bombáztalak titeket így éjfélkor, és valószinüleg rá fogok jönni ha kitolom az 1, 2-őt magyarul, + újra a hármat adigra remélhetőleg kész magyarítással, vagy ha mégse akkor a régi 30%-ossal, + addigra remélem jobb angol tudással, meg gép mellé bekészített szótárral :) Köszönöm egyébként a válaszotokat és a segítségeteket.