Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Evoluti0N
    Azt ajánlom, hogy szerezd be az első két részt (az összes DLC-vel) és játszd végig mindkettőt, mivel szorosan összefügg a 3 rész sztorija (ugye még mentést is lehet importálni). Sokkal nagyobb élmény úgy játszani, hogy az első két részben meghozott döntéseid hatással vannak a harmadik részre, valamint sok a visszatérő szereplő/társ is és úgy sokkal jobb az élmény, ha több részen keresztül ismerkedsz össze velük, ápolod a kapcsolatot. Sok utalás, szereplő, stb. van, ami a korábbi részekhez nyúlik vissza. Emellett az első két rész hivatalosan magyarul jelent meg, szóval azokat meg fogod érteni. :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha letöltitek az Extended Cutot, akkor 4 fajta befejezést kaptok, ami közül lehet választani. Nem lövöm le a poént, hogy melyik micsoda, de a DLC nélkül is van 3 féle választás, csak nincs a végén olyan részletes bemutatva, hogy mi történt utána. A gethek és a quarianok között el lehet érni, hogy békét kössenek. Nem tudom, hogy ha csak a 3. részt játszod, akkor lehet-e, de abban biztos vagyok, hogy ha importált mentést folytatsz és a korábbi részekben megfelelő döntéseket hoztál/megbíznak benned a gethek és a quarianok, akkor el tudod érni, hogy kibéküljenek. A végén pedig nem Joker mesél, hanem valami random öreg.

Egyébként csak néhány dologra hatással vannak a korábbi részekben hozott döntések. Vannak, amik jelentősebbek, vannak, amik nem annyira. A legvégére azonban nincsenek. Akkor, hogy ha automatikus dialógus módban játszod, nem tudom, hogy mit választ Shepard, de azt tudom, hogy importált mentéssel nem lehet azt a módot választani.