Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
PWDThunlaca #21558 Sziasztok. Előre mondom hogy nagyon hosszú HSZ lesz ez, nagyon lelkes vagyok és ugyanannyira amatőr is :) Valamint asszem szólni fogok valamit a sztoriról is szóval spoiler alert akik még nem tolták ki. Szóval hol is kezdjem. Tegnapelőtt bátyám leszedte az ME3-at, nekem annyira nem jött be sehogy se, bátyám meg tolta csupán azért mert TPS fan. Aztán engem megragadott szépen lassan a sztori annak ellenére hogy sajna nagyon keveset értettem meg belőle. Itt jönne is az első kérdésem. kb 30%-os magyaritást találtunk, azt is kb a felénél raktuk fel. Aztán találtam egy cikket ami arról ír hogy készül a teljes és 70%-on áll, de ez 2013 első havi bejegyzés volt, és ugy láttam azóta sincs kész. Valaki tud valamit arról vagy bármilyen másik teljes magyarításról, ami kész van vagy készülőben van, illetve ha még készítik hogy mikor jön ki? Mert másodszorra csak azzal kezdenék bele újra. Aztán innen félig kérdezek, de inkább leírom az élményeimet. Vagy nem is tudom :) Utoljára egy film volt ami ekkora hatással volt rám, azt úgy hívták hogy Avatar. Ami jó, tanulságos, elgondolkoztató, aztán amikor vége van, ülsz a szobában egyedül és olyan nem is tudom hogy érzed magad :D Azon gondolkozol hogy de jó lenne a film vagy itt a játék része lenni, meg azon jár az agyad hogy ehhez képest a te életed mennyire unalmas vagy jelentéktelen. Amúgy valószinűleg ha lesz teljes magyarítás megértem pl azt ami most nagyon bosszant. Ami pedig a követező: ugye végülis mindent befolyásol hogy beszélgetésekben mit válaszolsz. Ennek fényében pedig befolyásolható hogy mi lesz a játék közben és a végén? Meg lehet menteni az emberek életét? Pl nekem az a vég jött a sokszor random kattintásból, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Továbbá ezt még kell írnom: Az egész játék világának a kidolgozottságára visszatérve. Ilyet még nem láttam egy játékban. Van a csapatban egy Liara nevű Asari. Kérdem én ő direkt van úgy megalkotva hogy a játékosok vagy mindenesetre én, furcsán szólva és persze kicsit átvitt értelemben beleszeressek? :D Úgy kinézetre is. Igaz teljesen kék, stb, de én nem tudom mit gondoljak. És az arca is. Annyira emlékeztet valakire. Tudja az öregisten de valami oknál fogva olyan csodálatos, vagy csodálatosan franc tudja milyen. És maga a karakter jelleme is... jó. Vagy nemtom ide nem találok jó szót. Habár ez nem csak rá vonatkozik, hanem eszméletlen hogy még a jelentéktelenebb karaktereknek is hogy ki van dolgozva a jellemük, és milyen karakterfejlődéseken esnek át. Befejeztem, és bár biztos van még rengeteg kérdésem amit elfelejtettem miközben fogalmaztam ezt a valószinüleg hülyeségekkel teli kommentet :) De azokat majd még valószinüleg felteszem új kommentben. Egybébként bocsánat HSZ összevisszaságáról, de még nagyon avarognak bennem a gondolatok.harcba szálltunk a földön az ellenséggel, lelőttünk egy reaper, aztán jött egy nagyobb, a társaim meghaltak, és félholtan följutottam a belsejébe vagy nem tudom hova, ott találkoztam az admirálissal, aztán jött egy főgonosz féleség, rákényszeritett valami jedi elmetrükkel hogy lelőjjem az admiralt, aztán lelőttem őt is. AZtán kövi jelenet, a kisgyerek akivel az elején talákoztam, és akit álmaimban láttam, megjelenik szellem képében, vagy valami holografikus formába, magyarázott hosszú ideig, amiből kb annyit értettem meg, mintha ő lenne az egész irányítója, és most rajtam múlik az ős és a reaperek sorsa. Aztán szétlőttem valamit, aminek hatására elindult az überfegyver, és elpusztitott mindent Valami csoda folytán a normandya pilótája túlélte, vagyis azt hiszem ő volt az. Mert utána jött a végső jelenet ahol öreggént meséli az unokájának az én történetemet és hogy mekkora hős meg legenda vagyok. Vagyis Shepard. Aztán a srác mondja aranyosan hogy papi még egy történetet Shepard-ról :) Szóval olyan hatása volt mintha persze igaz történet lenne de visszaemlékezés, vagyis a papi, a pilóta emlékeit és mesélését játszuk el. De miért lennénk hősök ha végülis oké hogy megöltük a reapereket, de velük együtt szinte minden mást is. Érdekelne továbbá ennek fényében hogy lehet úgy győzni hogy ténylegesen legyőzzük a reapereket? Úgy hogy nem hal meg a legénységem? Meg persze minden más élőlény, bolygó stb :D AZtán pl kik a reaperek? Honnan jöttek és miért jó nekik hogy elpusztitanak mindent? Mi a franc az a catalyst amiről annyiszor szó van? :) Meg volt egy olyan rész ahol végülis választani kellet a Geth-ek ls a maszkosok között, bátyám a Geth-eket választotta hogy éljenek... Aztán ugye a maszkosok elpusztultak a Geth-ek meg a mi oldalunkra álltak. AZtán annyira rossz volt amikor majdnem sírva fakadt a maszkos hölgyemény a csapatban, levette a maszkját és leugrott. AZtán hiába ugrott utána drága bátyám. Kérdés: lehetett volna pl úgy csűrni csavarni a dolgokat hogy senki se haljon meg? Vagy valakinek halnia kell? Amúgy remek általános társadalom kritika ez, amolyan tükör az emberiségnek. Hogy még a legnagyobb bajban is sokszor csak magukra gondolnak, egymással acsarkodnak, és nem hajlandók együttműködni a fontosabb közös cél érdekében. Amúgy annyira megragadott, hogy megvenném eredetibe, de láttam hogy lehet importálna karaktert ME 2-ből pl. Érdemes akkor a trilógiát együtt megvenni? Befolyásolja a dolgokat az ott meghozott döntéseim? Jah és milyen befejezést ad az a mód amikor nem kell választani a lehetőségek közül hanem magától beszélget a karakterünk?