Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• sanya200
    Hát igazad van, végülis aki akar meg tud tanulni én 1 évet tanultam angolt suliban de az se volt kötelező szóval ellogtuk,szakma mellé kellett volna csak de mindegy.Németet tanultam általános sulis korom óta,érettségi úgy ment le hogy semmit nem tanultam rá ami rám ragadt az évek alatt abból kihoztam egy közepest.Ha lett volna lehetőségem angolt tanulni éltem volna vele, de általánosba nem volt középsuliba se csak német,szakmához volt egy év de ott se ragadt rám semmi.Amit tudok angolul az mind sorozatok/játékok/filmek..stb van pár mondatrész kifejezés...stb ami már úgy rám ragadt tudom mit mondanak már anélkül hogy elolvasnám de az ilyen bonyolultabb mondatok már nem mennek.PL me3 végét nagyrészt értettem amiket magyarázott a gyerek,de az ilyen személyesebb beszélgetéseket amikben nincsenek gyakran használt szavak amiket pl ismerek azokat annyira már nem.Jó lenne megtanulni persze,meg időm is lenne rá,3 műszakba dolgozok,meg úgy rám is ragadna németből is ha akartam írtam 4-es 5-öst is ha tanultam rá.Csak hát igazából lusta is vagyok meg kisebb gondom is nagyobb ennél most.