Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
sanya200 #2142 Hát nekem az a véleményem hogy inkább a történetre és a párbeszédekre fordítsák a munkát.Szerintem a 2 játékmenete elég volt, normálisan ki volt dolgozva pl a fedezékrendszer..stb bár a kézitusát javíthatnák egy kicsit, arra gondolok hogyha közel kerül egy ellenfél akkor legyen lehetőség hogy lerúgjam a francba.Sokszor haltam meg csak emiatt mert épp táraztam és akkor lép oda egy krogan, ütni meg hiába ütöm leszed a francba.Olyasmire gondolok hogy lehessen kibillenteni az egyensúlyából, fellökni, elgáncsolni vagy valamit hogyha már lőni nem tudsz.Vagy kirúgni a kezéből a fegyvert.A másik a levehető sisak jó ötlet ezt díjazom, elég fura is volt a 2-ben hogy sisakba smárolod le liara-t vagy húzol le egy felest.Az egyben legalább automatikusan levette párbeszédek alatt.Legalábbis nem volt rajta mikor beszélt.A társak páncélja meg ne csak abból álljon hogy ilyen-olyan színű mert a 2-ben csak skin semmi más,teljesen mindegy melyiket adtad rá semmivel nem volt védettebb vagy lőtt jobban.Visszahozhatnák az egyből a testre szabhatóságot, ott aztán tényleg el lehetett szórakozni vele.
Ramy:
Liara egy érdekes jelenség, tulajdonképpen a 2-ben is hol ilyen hol olyan színe volt, ha észrevetted.Valahol világoskék volt teljesen valahol meg sötétkék, és a fényviszonyok ekkora mértékben nem változatnak rajta.Meg pl máshogy néz ki a dlc-ben mint alapból,a dlc-ben mintha részletesebb lenne.De egyébként így van shepard-el is van ahol szép részletes az arca szép fény/árnyék effektek vannak rajta van ahol meg tiszta gagyi.Lehet hülyeséget mondok de szerintem ez drivertől is lehet.