Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Renegade
    5k új üzenet :)

direkt nem jártam erre (de most kéne segítség), hogy minden spoilert elkerüljek, szóval Citadell bossfight: nálam itt véget ért a történet sajna.

Alapból hardcoreon játszom, ami kellemesen izgalmas, halál akkor van, ha gugolás helyett beugrik hősünk a tömegbe (nagyon nem áll kézre nekem ez a fedezékrendszer), vagy nagyon unom és rohangálok mindenféle fedezék nélkül, szóval nem hinném, hogy béna lennék, mégis ennél a bossfightnál 60 másodpercig sem húzom (30-50 próbálkozáson vagyok túl), nem hogy hardcoreon, normálon sem. megnéztem a videokat, ott valahogy teljesen máshogy történnek az események (pl sosem jön náluk közel a boss), sajna soldier vagyok, ráadásul Wrex és Ash van velem (ők ált hamarabb halnak).

Hiába futok sarokból-sarokba, egyszerűen mindíg rám mászik, eltalálni sem tudom, (asszem egyszer elhasznált 1 medigelt, ez mind siker).

Az is csoda számba megy, ha 1 mobja meghal mire én. Ez valahogy nagyon nem áll össze nekem, mármint, hogy sétagalopptól a picit figyelni kell harcokhoz képest, itt még labdába sem rugok.

A legnagyobb vicc, hogy egyszer beszorítottam egy tartó oszlopba, se lőni, se mozogni nem tudott, de akkor meg odasétált pár mob és kinyírtak, ez volt szvsz az egyetlen 1 percnél tovább húzom szitum.

Sikerült valakinek Soldierral?