Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Llew #21307 Jó pár hét kihagyás után eljutottam végre oda, hogy befejezzem a Citadel DLC-t.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az éttermes, kevés lőszeres rész az elején kemény volt. Full biotikussal először folyton bekerítettek hátul mire leszedtem párat. Aztán pár kör után meg mikor bele jöttem, a pálya végére mire kinyírtam mindenkit teljesen elfogyott a skulóm. Éppen oda mennék Brookshoz mikor leereszkedik még kettő a lépcsőre. Azokat már fedezéken áthúzva kellett kinyírnom, közben a drónjukat elkerülve.
Na, de amiért írok az a vége. Szóval amikor már van lőszer, meg még páncélunk is, akkor már elég könnyű elintézni őket.
Viszont a végén a raktérben a klón, mint főboss az valami brutál (insanityn játszok).
Egyszerűen nem jutok oda, hogy elintézzem. Tudom, hogy a le kell kapni a pajzsát, meg a páncélját, hogy elhasználja a medigéljeit, de 1-2-nél többet nem érek el, mert addigra mindig kinyírnak.
Vagy másfél-két órát próbálkoztam A legjobb eredményem az volt, hogy sikerült kinyírni mindenki mást, egyedül maradt így hárman lőttük és elhasznált két medigélt. Aztán megint elkezdtek jönni a segédek és aztán valaki kinyírt.
Hogy lehet megcsinálni? Mondjatok valami jó trükköt.
Biotikus vagyok, paladin és tempest a fegyverem, képesség erősítővel és AP móddal, erő és visszatöltési idő növelő páncélmódokkal.
Wrex és EDI jött velem, mert előbbi jól bírja a strapát, leköti a páncélosokat, illetve ha EDI lekapja a pajzsokat, akkor mindketten jók páncél ellen is.
Úgy találtam, hogy a legjobb pozíció a bejárattól balra van, EDI az L alakú fedezék mögött az egész középső teret lefedi, én többnyire mögötte mozgok, Wrex meg helyzettől függően előtte vagy oldalt.
Mondjuk olyan szempontból mindegy, hogy ha mindketten előttem a vannak a klón, akkor is rám rohan és bedarál a hurricannel. A tempestem egyszerűen nem győzi, a paladin meg lassú.