Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
ferenc001 #21274 Én sok utalással nem találkoztam a dark energy-t illetően. Pontosabban én össz-vissz egyre emlékszem, Tali küldetésivel kapcsolatban van említve ugye a régi quarian kolónia napjának növekedése, amit említettél, meg meg lehet kérdezni róla Kal'Reegart, Tali a lojalitás küldetésén. Én csak ennyire emlékszem, és ez szvsz nem sok utalás, figyelembe véve, hogy Tali küldetési opcionálisak, tehát ha nem csinálod meg, akkor nem is találkozol a dark energy-vel. Szerintem direkt nem akart beletenni pontos utalást, pont azért, mert még ő sem tudta merre viszi a sztorit, inkább csak meg-meg említettek dolgokat "sunyiban" (pl. a dark energy, de az ME1 bolygóleírásai között is van utalás szuper fegyverre, meg ha tudnánk milyen befejezések merültek fel, szerintem találnánk még jó pár utalást, sőt, ha nagyon utalásokat nézünk, már Sovereign is felhozta a végül bekerült befejezés alapjait: "We impose order on the chaos of organic evolution.")
Úgyhogy nem hiszem, hogy a dark energy vonulat csak azért lett volna kivéve, mert Karpyshyn éppen máson dolgozott. Lehetséges mondjuk, és még az is lehet, hogy így sok minden értelmesebb volna, de akár más dolgok váltak volna értelmetlenné. El lehet ezeken meditálni :D