Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• lightjack
    A Reaper-ek esetében az invázió galaxisszerte folyik. Viszont ha csak a Collectorokat nézzük, ők messze nem képviseltek akkora katonai erőt és nem lettek volna képesek egy galaxisméretű invázióra. Persze az más kérdés hogy nem is volt arra szükség mert ők csak az embereket akarták. Így szerintem simán odarendelték volna a flottát, mivel egyelőre nincs mi elől megvédeni magukat, mert a Reaperek még nem érkeztek meg.

Gerey - Jah valószínűleg ez a legigazabb válasz, csak sajnos ez legalább annyira illúzióromoló:/

ferenc001 - Bocs, kevertem a dolgot, de akkor a lényeg az hogy a Relay-ekkel gyorsabbak mint saját meghajtással.

Jó tegyük föl hogy a Reaper reprodukció minden cycle esetében hasonlóan zajlott: Még az invázió előtt megkezdték a reprodukciót, a domináns faj konzerválását. Viszont ehhez kellene a Collectorok, vagyis a protheán huskok. Ha jól tudom akkor az előző ciklusban sikertelen volt a protheán Reaper előállítása (hogy miért az nem tudom), tehát a háborúban huskokká varázsolt protheánokat hátrahagyták. A kérdés hogy miért? Persze az is lehet hogy minden esetben hagynak hátra az előző domináns fajból, a különbség csak az volt hogy a protheánok esetében új Reaper (vagyis új protheán reaper) nélkül tértek vissza a Mélyűrbe, és ha ez a ciklus sikerrel zárul akkor az emberi (vagy turián, aszári, krogan stb.) huskokat hagyták volna hátra, ez kérdéses...

Érdekes hogy ennyit ötletelni meg "hozzáírni" a játék történetéhez hogy befoltozódjanak ezek a történeti lyukak :>