Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Megnéztem Youtuben egynél is több Indokrinációs elméletről szóló videót. És most totál összezavarodtam a sztori kapcsán. Sokan úgy vélik, hogy az egész ME 3 történése csupán képzelgés (és még mennek is a likeok a vidire, hogy bizony bizony ez így van), mivel meg indokrinálták Shepard agyát, hogy a reaperek leigazhassák az univerzumot. Kellett egy csel, mert ügynökeik révén, tudták, hogy nagy veszélyt jelent az invázióra nézve. De ilyen alapon, akkor meg is ölhették volna Shepit egyből, de nem? csak akkor ugye mi mivel játszanunk ugye, egy rész alatt le lehetett volna darálni ezt a részt.... gondolom kellett egy ilyen csalafinta terv, hogy trilógiává nőhesse ki magát a sztori.
Tehát lényegében az összes Mass effect rész halucinálás? Csupán a Mass Effect 1 Prologja igaz? Amíg nem érintjuk meg a jelölö oszlopot? Mert az igaz, hogy akkor egy turian fantom a gethekkel leakarta igázni a naprendszert. az addigi jelentig ezt tudtuk meg a sztoriról, csak később jött a képbe, miután kiütöttük magunkat, hogy itt komoly a probléma.
Tehát ezzel a kiütéssel (protheai oszlop) már Shepard agyilag irányított volt (mert ugye a collektrokról-próteaikról kiderült, hogy reaperek szerves előfutárai)
Ha az indokrinációs elmélet igaz lenne, akkor ezek szerint csak a Mass Effect 1 Prologja igaz az egész trilógiából, a többi csupán vak képzelgés, egy elterelő hadművelet Shepinél, hogy a reaperek elérjék a nagy céljukat.
Mert akkor most mit higgyek? mert én hinni akarok. :)