Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• KP27
    ne gyere már te is ezzel az idétlen baromsággal. inkább azért hagyják abba az emberek, mert a tökük tele van az egésszel, mert nem tudnak azzal a fegyverrel/karakterrel játszani amivel szeretnének.

Szerinted normális hogy a single alatt elérhető fegyverek alapba le vannak tiltva multira és egy nyamvadt shuriken/katana/mantis/predator 1 szarral kezded az egészet? Ráadásul a multi nehezebb, mint a single.

Nincs olyan ismerősöm, akinek ne lenne tele a töke az ME3 multi store rendszerével. Volt olyan fegyver, amit nekem kb. 3 nap után feloldott, a 7 hónapja napi rendszerességgel játszó ismerősömnek meg nem volt meg. Ennyire véletlenszerű az egész. Egyesek mákosok és mindent szépen hamar felold, van aki meg peches, és hónapokig szopatja a store.

Fél éve kezdtem a multit kb, 345 óra és 846 lejátszott meccs után tegnap oldotta fel végre valahára a nyamvadt Black Widow-t. Mikor kezdtem a multit nem akartam mást, mint a kedvenc single player fegyvereim. Amik Claymore, Wraith, Harrier, Talon, Black Widow. Ebből 4 kapásból ultra rare(nagyon ritka) kategória, a Claymore pedig rare(ritka). Ez még hagyján, de hiába van meg a fegyver, megfelelő modok nélkül kevés fegyver remekel. Azokat még ugyan úgy fel kell oldani.

A rare fegyverek közül a claymore volt az utolsó, amit megkaptam az összes többi rare fegyverem(több tucat van és mindegyikhez 10 aranykártya tartozik) már 9-10-es szint volt. Kb. 2hónapot vártam rá. A Wraith viszonylag hamar meg volt, a Harrierre is kb. 2 hónapot vártam. A talon-t 3 hónap után kaptam meg, a Black Widow-t fél év után. Van egy valag fegyver a multiban ami egy hulladék és kb. arra jó, hogy anyázz egyet, ha azt dobja ki a gép. Ha folyamat azt dobja ki a gép, amit nem akarsz használni, nem szeretsz, nem érdekel az kurvára frusztráló. Olyan mintha az EA/Bioware folyamatosan a kinyújtott középső ujját adná.

Szinte nincs olyan nap, hogy ne születne a BW fórumán egy új fórumtopik, ahol arra kérik a bioware-t, hogy változtasson a store rendszeren.

max-ra fejleszteni a cuccaid ennyi kártya kell:

common kártya: 20+25+48= 93 db ,5.000kredit/csomag
    uncommon kártya: 110+55+24+75+12 = 276 db , 20.000kredit/csomag
    rare kártya: 241+85+184+4+105 = 619 db , 60.000 kredit / csomag szerencsével 2 kártyát kapsz egy csomagban, a 100.000-es csomag pedig garantáltan ad kettőt
    ultra rare kártya: 213 db , nagyjából minden 10. 100.000-es csomag ad egy ilyen kártyát, de ha peched van 2-3 millió kredit simán elmehet anélkül hogy kapnál UR kártyát. BW fórumon volt olyan ember, akinek 10-15millió kredit után se adott.

bronz meccsre kapsz 17.000 kreditet
    ezüstre 33.000
    aranyra 80.000
    platinára 150.000

Ehhez képest a BF3 rendszere sokkal jobb. Kell az utolsó fejlesztés a támadó helikopterekre? 2-3 délutánt kellett játszani és feloldottam hozzá mindent. Ha valami érdekel, néhány nap alatt feloldhatod. Ha valami nem érdekel, simán kihagyhatod.