Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• horpeti
    Nah, eddigi legkönnyebb Átrium. Persze meghaltam párszor, mire kijött a lépés és felvettem a fonalat, de aztán sima ügy volt. Csak nem szabadott pánikba esni. Persze valamelyest csalás volt, mert használtam 1. szintű armor piercing ammot, így sokkal könnyebb volt a sniperrel leszedni az Atlast, aztán meg gyakorlatilag fokozatosan jönnek az ellenfelek és nem szabad pánikba esni.
    Persze kiismerve a dolgokat nem para, emlékszem, mikor én is órákig próbálkoztam, ide-oda helyezkedtem, mozogtam, próbáltam előrenyomulni, stb.
    Francot, a bejáratnál bunkerezve egyszer csak elfogynak. :) (persze előtte le lett lőve gyorsan az altas a sniperrel).

Robbantást egyelőre nem is nagyon használom ki, 10 másodpercenként van overload, meg elég sok shieldes volt, az nem gyulladt be. De azért működik.

Amúgy meg bocs a sok írásért, csak kicsit rápörögtem, mivel azért tök újdonság még nekem, nem játszottam vele annyit (végig sem vittem, fél úton mindig abbamaradt). Nem fogok én ennyit írni pár nap múlva.
    És kösz a közösségi támogatást. :)