Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Ryder62
    Nope, Adeptel vagyok.

Begyújtást mindig képességgel (pl Carnage) csinálom vagy inferno gránáttal. Ez már ki van maxolva tehát ha tömegbe dobom akkor 2-3 katona mindig begyullad. Egyikre én dobok warpot vagy throwt, másikra meg Liara egy warpot.

Liarát mindig magammal cipelem akárhová megyek, Vega tud Carnaget, Garrus is jó mert az Overload is robbant.(ha ég az ellenfél ofkorz )

A shieldes, armoros ellenfelek ellen is jó csak ugye nem hal meg tőle. Egy mezei trooper kipurcan már egy biotic robbanástól is rendszerint, hát még egy tűzrobbanástól :)

Shieldes ellenfelek Pl Engineer ellen jók mert gyorsan és látványosan leszedi a shieldet, max pár kocka shieldje marad. Rányomok egy szingularitást, az kicsit lefoglalja, addig leszedem a maradék shieldet majd ha elkezd repkedni akkor throwt/warpot rányomva biotikus robbanást okozok.

ME2-ben szerettem az ellenfeleket kirepíteni a pályáról. Ott sok olyan pálya van ahol van valami szakadék, mélység (pl Omega - Arcangel pálya, Illium pályák, Jacob loyal küldije, Garrus loyal küldije stb)

Jacob loyal küldijén mindig belehajítottam a tengerbe az ellenfeleket, Thane küldijén a hídnál meg ledobáltam őket :DD

Itt sajna nem lehet úgy dobálni az ellenfeleket, de most vagyok Surkesh-en, megpróbálom kihajigálni a cerberus fickókat az erkélyről :D
    A szigularitás néha egész jól felemeli és begyorsítja őket hátha akkor sikerül, vagy pullt nyomok és úgy :DD