Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Én szinte mindig a tűz robbanást használom. Cerberus ellen egész jó + látványos :)
Vega begyújtja az ellenfelet, én rádobok egy warpot vagy throwt. Robban egy szépet, ha túlélné akkor rányomok egy pullt majd egy warpot Liarával.
Eden Prime-on, mikor az utolsó laborból jöttem ki olyan gyorsan végeztem a cerberus katonákkal, hogy szétszóródni nem volt idejük.
Volt kettő trooper akik előttem szálltak ki a Kodiakból. Épp hogy kidugták az orrukat rögtön Carnage+throw.
Már rögtön masírozott két guardian egyikre pullt nyomtam az elrántotta a pajzsát, a másik mögé meg egy szingularitást Liarával. Így mindkettő szabad lett, dobtam is az infernót. A mögöttük lévő engineerek is begyulladtak így nem maradt más mint warpot meg throwot dobálni.
Komolyan néha olyan robbanás show van öröm nézni. Két tűzrobbanás szinte egymás után, utána biotic robbanás, infernót eldobom az is gyönyörű utána meg megint egy tűz robbanás :)
Lehet pusztítani rendesen. Mondjuk direkt nem viszek sok fegyvert max egy karabélyt meg egy shotit. Így egy két másodperc alatt újratöltődik a képességem.