Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• horpeti
    Láttam, hogy azért sebez. Valószínűleg azért nem jött be, mert az izgő mozgó huskok ellen próbáltam 3 méterről, és ritka volt a fejes. :D
    Kérdés ugye, hogy ha nálam van a Hurricane+eagle+vailat kombó, akkor mégis alapból mivel lövök. Hurricane marad kevés esetre, Vailat lép elő akkor főfegyverré, vagy az eagle... Ez itt már stílus kérdése. Lehet inkább majd assault rifle-üzöm, bár a sniper amúgy tetszik, de valamit kéne hagyni a beszivárgónak is. :)

Kipróbáltam az Incendiary Ammo + Frag gránát kombót a huskokon (belelőttem 2őt, hogy még ne haljon meg, aztán gránát).
    Hát nem tapasztaltam detonációt, de lehet, hogy volt. Persze feküdtek a gránáttól, de lehet csak a sebzéstől.

Amúgy látom, mi az értelme különböző kombókat alkalmazni:
    Fire explosions do two times normal damage against armor.
    Tech bursts do two times normal damage against shields.
    Biotic explosions do two times normal damage against biotic barriers and armor.

Este kipróbálom, milyen, ha shieldes Maraudert lövök Incendiary Ammo-val és overloadolom Garrussal, pont lesz olyan ellenfél.
    Megkérdezném, hogy ez így működik-e, vagy csak shield nélküli ellenfelet lehet meggyújtani, de inkább kipróbálom. :D
    ME2ben ugyanis az armoros Pyrot nem lehetett overloaddal felrobbantani, ezért talán jogos a kérdésem (igaz, armoros ellenfélre meg működik a Warp + throw robbantós kombó). De ki kell próbálni. :)