Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
sanya200 #20704 hát pedig megvettem a battlefield 3 premiumot is de mégis ezzel multizok az helyett.Amúgy ha lesz köv. részhez multi ezek lehetnének benne.
-Többféle játékmód pl assault vagy mint a quake wars ban vannak kísérj egy járművet, foglalj el ezt azt..stb vmi változatosabb mert ez a 10 körön kereszüli szaladgálás a semmiért..
ha nem mass effect lenne már rég nem multiznék vele
-Nagyobb, változatosabb mapok, nekem nagyon hiányoztak a városi pályák turian/asari/salarian homeworld amik vannak nem vmi jók.Salarian pl csak az stg base,turiannal csak a holdja a paleven.
Nagyon hiányoltam pl a qurian homeworld-öt egy db sincs róla, citadellből szintén nincs egy darab se,omegaból sincs,vagy eden prime esetleg, de lehetett volna geth anyahajó..stb
-Karakterfejlesztés nem rossz de a páncélokat nem lehet testre szabni, jó nyilván nagy munka lett volna mert nem egy faj van benne de ezek az armor bonuszok helyett lehetne inkább páncélalkatrészeket unlockolni ahogy az egyjátékosba is.
-Ember vs ember hát talán jobb is hogy nincs ahányféle képesség van sztem sokan baszták volna ki az ablakon a gépet pláne az ilyen vangard féle kaszt miatt, jó az ember vs ai de lehetne több ember is (nagyobb pályákhoz), meg vezethető járművek pl mekó,gunship..stb
Őszintén szólva ha ezek benne lettek volna ebbe a részbe még fizetnék is a multiért nekem megérné de ez így kevés a mostani lehetne sokkal jobb is, egy idő után már annyira monoton hiába az eventek.