Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Citadel DLC kiértékelés
Ami tetszett:
- Új ellenfelek, új kütyükkel
- Hangulatos helyszínek
- Zenék
- Régi arcok visszatérnek
- Boss fight
- Poénok
- Kihívás és nehézség
- Új hub, ráadásul nem is akármilyen: Kb akkora mint a ME2 Citadel-je. Tömve van NPC-vel, mindenhol neon reklámok, élettel teli.
- Rengeteg extra tartalom + Apartman.
Ami viszont nem:
- Főellenség ... hát igen...so so
- Low poly NPC-k. Ha jobban megnézi az ember látszik hogy kidolgozatlanok. Nekem rögtön feltűnt (nem csak a textúrák hanem a mesh is)
- Lehetett volna kicsit hosszabb
- Boss fight
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kurva nehéz, de tényleg. Ennyit rég szívtam egy boss fight-nál. Le kellett venni a nehézséget normalra. Az a rohadék állandóan nova-zott meg charge-t nyomott rám. Néha mozdulni nem bírtam, amint észhez tértem, újra letámadott. Úgy habzsoltam a medigelt mint kisgyerek a csokoládét. Egy idő után már not fuckin' funny!
- Volt pár WTF jelenet
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Megölöm az áruló ribit, széjjel lövöm, inferno grenadet dobok rá, ott lángol a hullája erre a köv. átvezetőben meg ott vigyorog. Huh?
- Ez a partizgatás mondjuk tényleg egy happy end után állta volna meg a helyét
Szvsz ez a legjobb DLC a 3-hoz. Túl is szárnyalja a LotSB-t ha a tartalmat nézzük. Kapunk egy extra nehéz boss fightot, ha egyszerre támadna rám Saren, Tela Vasir meg a Shadow Broker akkor se lenne olyan nehéz mint itt
Az új hub klassz és van mivel elütni az időt + még ott az apartman meg annak extrái meg a csapattársak.
Igazából a főellenséget nem tudom hova tenni.