Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Operation Nightfall
Quarian karakterrel kell 50.000 pontnyi gethet semlegesíteni.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
aztán karácsonykor újra nekiálltam a singlenek a 2 DLC-t megvéve és hát
elkapott a hév 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Egyébként jó upgrade, mert van sok combo pack is pl. biotic power és melee booster.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az emlékére végig tolom a 2-ben a loyality küldetését, ahogy Zaeed akarja - épp ott tartok úgyis.
http://social.bioware.com/forum/1/topic/343/index/15806489/1
vannak érdekes dolgok de attól még ennél jobb trilógiával nem találkoztam
A vége(még, ha nem is hozta a szintet) pedig egyáltalán nem változtat azon, hogy ez egy nagyszerû trilógia, tele idézhetõ pillanattal. Én õszintén nem értem miért nyavalygott mindenki annyira a vége miatt.
A lényeg: Megéri végigtolni!😉
de a spoiler gombbal kapcsolatban egyetértünk. én pl. a javikos dlc-n kívül a többit még nem néztem és nem innen szeretném megtudni a tartalmukat.
Szerintem nem olyan nehéz dolog rákattintani arra a spoiler gombra. Akár még egy évvel megjelenés után is, igen.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"végigjátszás elõtt ne látogasd az adott játékra vonatkozó fórumot"
igen, ez ott bukik el logikailag, hogy a fórumok erre valók. ha valakinek segítség kell, elakad, akármi, akkor megnézi a fórumot, felteszi a kérdését. pff.
és ha nem haragszol meg, annak ellenére hogy nem szorítanak pisztolyt a fejemhez, még fogom nézni ezt a fórumot.
de most már nem feltételezek alap dolgokat és nagyon óvatosan fogok olvasni
My head is bangin' You're killing me Please don't stop
erre hisztizik hogy nem egyezik a verziószám, újra indítják az origintõl kezdve, komoly frissítés nem látható
viszont az acolyte már charges volt 😄
Origin ID: masteroHUN
Origin ID: masteroHUN
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hangár, irányító központ, átriumok, utcák, bánya komplexum, csatorna stb.
Azért a 2. részben alig láttunk belõle valamit.
Ugyan Ariaval nem beszéltem a dlc után, meg azóta nem játszottam a ME3-al, csak a fórumokon panaszkodtak hogy Aria ott csücsül a Purgatory bárban, a csapattársak nem szólnak egy szót sem a történtekrõl stb. Tehát nem jön vissza hogy történt volna valami. Olyan mintha a dlc után visszatöltenél egy jóval korábbi mentést az alap játékból és folytatnád a fõsztorit.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Persze tök mindegy mi a válasz, mert én megveszem. Steamen is megvettem akcióba újra a 2 deluxe kiadását.
Végigviszed és mintha mi sem történt volna. Meg eléggé bugosak az átvezetõk, animációk. Látszik hogy itt már csak a pénz beszél, minõség már alig van.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Mivel tanult kollégáim már kimerítették az összes válaszlehetõséget elõttem, így csak annyit tudok mondani: ij.
És végül egy jó tanács: ha nem szeretnéd hogy lespoilerezzenek elõtted mindent, végigjátszás elõtt ne látogasd az adott játékra vonatkozó fórumot. a játék megjelenése után egy évvel is vagyunk még pár tucatnyian akik ide járunk és mivel téged leszámítva mind többször is végigvittük már a gémet, ne várd el hogy miattad fogunk spoilerbe rakni mindent. Arról nem is beszélve hogy eddig a színed se láttuk, én személy szerint azt sem tudtam hogy létezel. Ha valaki esetleg fegyvert tartott a fejedhez hogy: márpedig neked el kell olvasni ezt a fórumot... nos, azt jelentsd fel.
off vége
talán az omegában picit légbõl kapott volt 1-2 dolog, de mivel élveztem így semmi bajom

amúgy nekem semmi bajom az endinggel, viszont az h valaki kb 1 évvel a vége után jár a fórumon és hiányolja a spoiler gombot az minimum naivitás
fõleg tekintve hogy mennyi meme járta már be a netet
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
az szomorított el hogy "ha kint van egy játék 11 hónapja akkor már mindenki végigvitte akit érdekelt", és hogy ezt nyilván komolyan is gondolja
My head is bangin' You're killing me Please don't stop