Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez jó lesz, úgyis rájöttem milyen jó is a Quarian Male Geth rifle-lal. 😄

Megint egy galoppos event.
Hétvégi multiplayer event:

Operation Nightfall

Quarian karakterrel kell 50.000 pontnyi gethet semlegesíteni.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

kb az elsõ multi dlcig toltam, de már ott se voltam túl aktív 😄
aztán karácsonykor újra nekiálltam a singlenek a 2 DLC-t megvéve és hát
elkapott a hév 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ilyen rég játszottál vele, ember? 😄
Egyébként jó upgrade, mert van sok combo pack is pl. biotic power és melee booster.

köszi 😄 mikor néztem az N7 HQ-m akkor sejtettem de biztos ami biztos inkább kérdezek

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Az állandó, tehát ha mást nem is viszel, azt mindig érdemes equipelni. Abból nem darabszámot kapsz hanem szintje van mint a fegyvereknek, de "csak" 5. szintig fejleszthetõek.
nah most kérdezek egy hülyeséget, mivel volt egy hosszú kihagyásom multi terén így érdekelne hogy a 4. slotba pakolható equipment is egyszerhasználatos, vagy az megmarad folyamatosan?

Ryder62
Hála a jó istennek.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Fpocok
kb az egyetlen mmo amit szivesen látnék... ha már sg mmo nincs.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Most olvasom a hírt a BioWare/ME holnapján Robin Sachs letávozott. 😞
Az emlékére végig tolom a 2-ben a loyality küldetését, ahogy Zaeed akarja - épp ott tartok úgyis.

Én 4x is végig vittem ritka jó játék. Fõleg a végsõ Priority: Earth mission... hú, vazze...! Mindig úgy vagyok: nah, ez már a vége, mindjárt kivégzem, aztán rájövök milyen piszok nehéz és epikus is az egész csata.

Segitek: én is járok olyan topicba ami 3 éve kijött játékról szól, felteszem a kérdésemet, megkapom a választ és ennyi. Nem spoilerezik le elõlem a játékot. Az hogy más hozzászólásokat is elolvasol, az a te felelõsséged, vállalod az elolvasással olyan információk birtokába jutsz, amiket eddig nem ismertél. Én nem haragszom hogy elolvastad a hozzászólásokat. Azért sem haragszom mert nemtetszésedet fejezted ki az ügyben hogy spoilereztem. Ez a te problémád, ami engem nem érint. Ennyi. És igen, 10 hónappal a megjelenés után már ne várd el hogy spoiler-ben fogunk irni a játékról. Köszönöm!
legalább a multi dlc jött volna akkor de az se 😄

Továbbra is van missile glitch, szart se ért a patch. <#nevetes1>
http://social.bioware.com/forum/1/topic/343/index/15806489/1

a nyavajgás fele azért volt mer mindenki nyavalyog akkor én is 😄
vannak érdekes dolgok de attól még ennél jobb trilógiával nem találkoztam

Szerintem mindenképp told végig a játékot , de gondolom ezt nem is kell mondanom, egy éppeszû ember, ha megvesz valamit azt ki is kitolja.😄
A vége(még, ha nem is hozta a szintet) pedig egyáltalán nem változtat azon, hogy ez egy nagyszerû trilógia, tele idézhetõ pillanattal. Én õszintén nem értem miért nyavalygott mindenki annyira a vége miatt.
A lényeg: Megéri végigtolni!😉
igen, észrevettem, szóval köszi neked <#worship>
a 2 új DLCnél én is próbálom használni a gombot, de az alap gamenél már nem

kommentros videót nem kell nézni, óvatosan kell tekerni a videót, a hozzászólásokat meg nem kell olvasni alatta 😄

de a spoiler gombbal kapcsolatban egyetértünk. én pl. a javikos dlc-n kívül a többit még nem néztem és nem innen szeretném megtudni a tartalmukat.
genndy
Abban is simán belefuthat olyan spoilerbe, amit nem akart (a videóban, vagy ha a játszó éppen kommentálja, és elkotyogja, de a kommentek között is).
Szerintem nem olyan nehéz dolog rákattintani arra a spoiler gombra. Akár még egy évvel megjelenés után is, igen.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

ha elakadsz egy játékban, szerintem a legegyszerûbb egy youtube-os végigjátszást keresni az adott részhez, és azt megnézni... kb. 2 perces folyamat 😊
Fpocok
10 hónap...

nem errõl van szó. nyilván nem mutatkozok be amikor elkezdem nézni a fórumot hogy "figyeljtetek oda rám, még nem toltam végig" de a fórum tetején ott van a kérés globálisan mindenkihez, feltételeztem hogy a józan ész akkor ezt diktálná.

"végigjátszás elõtt ne látogasd az adott játékra vonatkozó fórumot"
igen, ez ott bukik el logikailag, hogy a fórumok erre valók. ha valakinek segítség kell, elakad, akármi, akkor megnézi a fórumot, felteszi a kérdését. pff.

és ha nem haragszol meg, annak ellenére hogy nem szorítanak pisztolyt a fejemhez, még fogom nézni ezt a fórumot.

de most már nem feltételezek alap dolgokat és nagyon óvatosan fogok olvasni

My head is bangin' You're killing me Please don't stop

Akárcsak a Leviathan DLC, miért nem tudták megoldani, hogy Bryson labja meglátogatható legyen? Egyedül a taxi transport és a Husk fej "maradt" a DLC-bõl.

mondjuk vicces volt hogy tegnap többiek játszottak,acolyte nem charge-os én feljöttem akartuk tolni
erre hisztizik hogy nem egyezik a verziószám, újra indítják az origintõl kezdve, komoly frissítés nem látható
viszont az acolyte már charges volt 😄

Viszont elvileg kijavították azt a bugot, amelyben a begyûjtõkre nem hatottak a biotikus robbanások szorzoói. Most már elvileg de.

Origin ID: masteroHUN

Ez volt az eredeti szándék is, BSN-en a patch kijövetelekor jelezték, hogy a visszaállítás csak a patch okozta ideiglenes dolog, hamarosan visszakerül "gerjesztõs" verzióba.

Origin ID: masteroHUN

tegnap tapasztaltuk is 😄

Fpocok
pff... megint visszaállították az acolyte-t töltõsre, ha jól értettem.

Ryder62
Sztem jó volt az omega. Épp hogy nem unalmas mert az állomás minden zegét zugát bejárjuk. És megismerhetjük.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hangár, irányító központ, átriumok, utcák, bánya komplexum, csatorna stb.

Azért a 2. részben alig láttunk belõle valamit.

Ugyan Ariaval nem beszéltem a dlc után, meg azóta nem játszottam a ME3-al, csak a fórumokon panaszkodtak hogy Aria ott csücsül a Purgatory bárban, a csapattársak nem szólnak egy szót sem a történtekrõl stb. Tehát nem jön vissza hogy történt volna valami. Olyan mintha a dlc után visszatöltenél egy jóval korábbi mentést az alap játékból és folytatnád a fõsztorit.

Talán a legnagyobb, bár inkább a leghosszabb, mert csak csõlövölde az egész. De mivel csak omegán játszódik, ezért tele van unalmas, hosszú, ismétlõdõ helyszínekkel. A Leviathanban legalább változatosak voltak a helyszínek.

Ez az Omega... eh, ezt hagyjuk. Végülis az Omega DLC az igaz, hogy nagy és bejárható a környezet? (mégha nem is zabadon)
Persze tök mindegy mi a válasz, mert én megveszem. Steamen is megvettem akcióba újra a 2 deluxe kiadását.

ezért mondom h erõltetett 😄

Csak elég hülyén magyarázzák meg, mert amikor elõször odamentem hozzá, azzal kezdte a beszélgetést hogy rühelli a Citadellát. És már az a kifogása sem lehet hogy "mer elvették tõlem" hiszen visszakapta. Meg ez a "távrenoválás" is elég nagy öngólnak tûnik.
ha beszélsz vele elmondja hogy innen könnyebb intézni a renoválást, szóval megmagyarázzák csak kicsit erõltetett

Ryder62
Azt valahogy nem integrálták a játékba.

Végigviszed és mintha mi sem történt volna. Meg eléggé bugosak az átvezetõk, animációk. Látszik hogy itt már csak a pénz beszél, minõség már alig van.

Kedves Ádám!

Mivel tanult kollégáim már kimerítették az összes válaszlehetõséget elõttem, így csak annyit tudok mondani: ij.
És végül egy jó tanács: ha nem szeretnéd hogy lespoilerezzenek elõtted mindent, végigjátszás elõtt ne látogasd az adott játékra vonatkozó fórumot. a játék megjelenése után egy évvel is vagyunk még pár tucatnyian akik ide járunk és mivel téged leszámítva mind többször is végigvittük már a gémet, ne várd el hogy miattad fogunk spoilerbe rakni mindent. Arról nem is beszélve hogy eddig a színed se láttuk, én személy szerint azt sem tudtam hogy létezel. Ha valaki esetleg fegyvert tartott a fejedhez hogy: márpedig neked el kell olvasni ezt a fórumot... nos, azt jelentsd fel.
off vége
nekem mind a 2 SP DLC tetszett, alapvetõen semmi bajom nem volt velük

talán az omegában picit légbõl kapott volt 1-2 dolog, de mivel élveztem így semmi bajom
annyi hogy erõltetett Aria Citadelen tartása

Jó tanács a következõ sp dlc-vel kapcsolatban:

Amúgy a spoileres rész csak azért van még a bannerben, mert a házigazda már kb. május óta nem látogatja a topikot. Ha a fenti képet nem rakatom be a moderátorokkal, akkor még banner kép se lenne a topikban.

én most veszem meg öcsémnek majd szülinapjára a gamet, mer tescoba 2kért van kb 😄 legalább tudunk együtt multizni😛

amúgy nekem semmi bajom az endinggel, viszont az h valaki kb 1 évvel a vége után jár a fórumon és hiányolja a spoiler gombot az minimum naivitás
fõleg tekintve hogy mennyi meme járta már be a netet

XD

Sir Quno Jedi
de ha a tv-re kötöd és lehúzod a színeket...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ehhez nincs Noir enb mod.

Sir Quno Jedi
Pedig nagyjából igaza is van. A vásárlók elenyészõ ezreléke az, aki még ezután fogja megvásárolni és letolni a játékot. Ne feledjük kb. egy évvel vagyunk megjelenés után és BRUTÁLIS akciók is voltak már a gammára, így csak annak nincs meg, aki nem akarta... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Navárjá, te szoktál fekete-fehérben postolni skyrim képeket nemde??!? NA ha a ME-t is fekete-fehérben toltad, akkor neked a vége mindenképpen ugyanaz, nem?!?!? 😄DDDDDDDD

nem szomorítottál el,
az szomorított el hogy "ha kint van egy játék 11 hónapja akkor már mindenki végigvitte akit érdekelt", és hogy ezt nyilván komolyan is gondolja

My head is bangin' You're killing me Please don't stop

Sir Quno Jedi
Nekem tetszettek a befejezések, kewlcsúcsszuperek voltak, én csak a lila endinget hiányoltam rózsaszín stráfokkal.