Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #20324 Az új karakterekben alapvetően az a jó hogy teljesen új élményt visznek a játékba. Az éjjel toltunk kb 5 platinát, 2-3-t hazard Ghost-on, a többi meg asszem random volt. Durva hogy eddig mi futkároztunk a Banshee-k/Atlasok/Phantom-ok elől, tegnap meg a két geth Juggernaut kergette őket. Az utolsó Ghost vége felé volt egy jellegzetes momentum, amikor egy phantom piszkálta a körmöm, fölkaptam, elkezdtem leszivni, aztán valaki megszakitott, leesett a phantom és elkezdett menekülni. Elég bizarr volt. Ahogy az is hogy eddig az volt a taktika hogy az instant ölő ellenfeleket próbáltuk távolról leszedni, most meg a gethel játszok kifejezetten azért anyáztak ha nem jutott a közelükbe senki.
Én is reménykedtem benne hogy az utolsó DLC-ben lesz új pálya, néhány új küldetés, de még sem vagyok csalódott, mert az új karakterek nagyon jók lettek. A fegyverekről nem nagyon tudok véleményt mondani, mert egyrészt csak az anti synthetic rifle-t próbáltam, másrészt a többi fegyverem még elég alacsony szintű, igy nem nagyon lehet összehasonlitani a többivel. Az azért feltűnt hogy a krogan és pár új fegyver erősen Warhammer 40k feelinget áraszt.