Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egérkímélõ macro Mattockhoz, N7 Valkyrie-hez, pisztolyokhoz, hasonló fegyverekhez:
http://social.bioware.com/forum/1/topic/343/index/15408343/1
http://social.bioware.com/forum/1/topic/343/index/15408343/1
A következõ hétvégi event:
Operation Ballistic
Egy "Gold weapon medalt" kell szerezni, ami 75, ugyanolyan típusú fegyverrel megölt ellenfélért jár.
Operation Ballistic
Egy "Gold weapon medalt" kell szerezni, ami 75, ugyanolyan típusú fegyverrel megölt ellenfélért jár.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Neeem. Blasto!!!
Az új MP vagy SP dlcbõl lesz teaser féleség nemsokára.
https://twitter.com/gamblemike/status/293525861938913281
https://twitter.com/gamblemike/status/293525861938913281
Sziasztok.
Másnál sem lehet belépni a múltiba . Mert nálam nem lehet viszont a dlc-ék miatt nem rinyál a játék azt felismeri rendesen.
Másnál sem lehet belépni a múltiba . Mert nálam nem lehet viszont a dlc-ék miatt nem rinyál a játék azt felismeri rendesen.
review-olni
REVIEW-olni!
"Az eheti kihívás küldetéséhez írj minimum 5 ismertetõt társaidról."
Bocs, de a magas labda, az magas labda. 😊
REVIEW-olni!
"Az eheti kihívás küldetéséhez írj minimum 5 ismertetõt társaidról."
Bocs, de a magas labda, az magas labda. 😊
Origin ID: masteroHUN
Nem régen jött ki a Alternate Appearance Pack 1, bár még nem néztem, de bizonyára lesz 2 is.
Fegyver, ruha dlc-k sztem még jönnek majd.
Ha még egy omega/leviathan hosszúságú sp dlc jön akkor már elégedett leszek.
Egyetlen egy ûr van még: Palaven. Egy dlc keretében szívesen ellátogatnék oda.
De lehet hogy azt a ME4-re tartogatják.
Ha még egy omega/leviathan hosszúságú sp dlc jön akkor már elégedett leszek.
Egyetlen egy ûr van még: Palaven. Egy dlc keretében szívesen ellátogatnék oda.
De lehet hogy azt a ME4-re tartogatják.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Mentünk egy platinát a teammal, úgy hogy õk nem tudtak a videó felvételrõl. Kiskorúaknak nem ajánlott a megtekintése, a néhol elõforduló trágár beszéd miatt.
A Bioware Edmonton Mass Effect csapatának ma volt az utolsó design gyûlése, A három rész lauch trailereivel búcsúzkodtak. Valószínüleg a következõ SP dlc lesz az utolsó SP dlc.
Persze ettõl függetlenül a Bioware Montreal még készíthet SP dlc-ket. Omegát is a Montreáli stúdió készítette, de õk a ME4-en és a ME3 MP-n, MP dlc-ken dolgoznak fõleg. Szerintem a következõ rész megjelenéséig azért megpróbálják megfejni a MP-t, kisebb, gagyibb dlc-kkel
Persze ettõl függetlenül a Bioware Montreal még készíthet SP dlc-ket. Omegát is a Montreáli stúdió készítette, de õk a ME4-en és a ME3 MP-n, MP dlc-ken dolgoznak fõleg. Szerintem a következõ rész megjelenéséig azért megpróbálják megfejni a MP-t, kisebb, gagyibb dlc-kkel
Ezen már a SP játszásakor is sokat bosszankodtam. Barmi büszkék voltak magukra hogy sikerült az irányításnál egy akciógombhoz rendelni minden cselekvést, csak baromira nem az jön elõ amit szeretnél. De ezt már annyiszor felhánytorgattam, meg tudjuk hogy ez az életben nem lesz már javítva, szóval kénytelenek leszünk megszokni.
Meg a stb.-ben ott a magic burtton eset. cover, roll, már mindent csinálsz, csak nem revivalsz. =)
Persze, ez sok tényezõtõl függ. De pl ismerõsöknél sokszor nem azért nem jön össze mert nem akarod felszedni, hanem mert más közelebb áll, jobb helyzetben van, stb.
És ha már szóba került, megjegyezném az új kedvenc bugomat: elindult a platina 4 fõvel de a játékba csak ketten spawnoltunk. A másik két emberke is ott volt, mert hallottam õket, néha minden ok nélkül összeestek ellenfelek ill a semmi közepén feltámadtam. De egy társamon kívül senkit nem láttam, ha meghalt valaki nem láttam a jelentések között hogy ki ölt, nem hallottam amit a karija mond, a pontlistában is csak ketten szerepeltünk, még a használt képességek effektjeit sem láttam. Ez azért ciki, mert így pl kapásból két társamat nem tudom feltámasztani, hiába állok mellettük. Egyedül azt hallottam amikor mondta hogy a csapattárs földre került, azt is csak azért mert a "narrátor" mondja be. A játék végén a pontlistában is csak kettõnket mutatott, viszont a lobby-ban már ismét négyen voltunk.
És ha már szóba került, megjegyezném az új kedvenc bugomat: elindult a platina 4 fõvel de a játékba csak ketten spawnoltunk. A másik két emberke is ott volt, mert hallottam õket, néha minden ok nélkül összeestek ellenfelek ill a semmi közepén feltámadtam. De egy társamon kívül senkit nem láttam, ha meghalt valaki nem láttam a jelentések között hogy ki ölt, nem hallottam amit a karija mond, a pontlistában is csak ketten szerepeltünk, még a használt képességek effektjeit sem láttam. Ez azért ciki, mert így pl kapásból két társamat nem tudom feltámasztani, hiába állok mellettük. Egyedül azt hallottam amikor mondta hogy a csapattárs földre került, azt is csak azért mert a "narrátor" mondja be. A játék végén a pontlistában is csak kettõnket mutatott, viszont a lobby-ban már ismét négyen voltunk.
Persze, akik elfutnak a pálya másik végére, ahol az ellenség 2 másodperc alatt leszedi, én sem megyek éleszteni, így járt...
Én általában goldon megyek, és azért párszor megfekszik mindenki, abból pedig 5 élesztés simán összejöhet. Ha meg nem, hát nem...
Van, amikor 10 meccsen keresztül nem kell éleszteni senkit sem, vagy esetleg 1-2 alkalommal, máskor meg volt, hogy már az 5-6 körben megvolt 20 élesztésem...
Én általában goldon megyek, és azért párszor megfekszik mindenki, abból pedig 5 élesztés simán összejöhet. Ha meg nem, hát nem...
Van, amikor 10 meccsen keresztül nem kell éleszteni senkit sem, vagy esetleg 1-2 alkalommal, máskor meg volt, hogy már az 5-6 körben megvolt 20 élesztésem...
Határeset. A béna csapattársakkal az a gond hogy nem érdemes utánuk menni, illetve túlságosan hamar egyedül találod magad a pályán. Könnyebb fokozaton meg azért nem szoktak olyan gyakran halni hogy meg legyen az öt. (egyébként az elsõ gondolatom nekem is hasonló volt, csak nem vágott egybe a tapasztalataimmal)
Végre egy event, ahol a béna random csapatársak hasznunkra lehetnek...<#nevetes1>#nevetes1><#mf1>#mf1>
Végre egy event amit platinán lehet legkönnyebben megcsinálni 😄
A múlt heti operation egész érdekes volt, a mostani elég lapos:
Egy játszmában kell egy "First aid" plecsnit szerezni: minimum 5 társat review-olni.
Bármelyik pálya, bármelyik nehézség.
Egy játszmában kell egy "First aid" plecsnit szerezni: minimum 5 társat review-olni.
Bármelyik pálya, bármelyik nehézség.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Parasite Eve 2, best game EVER!
Milyen verseny?
Jan 15, 2013
---------------------------------------------------------------------
Raised Guardian point value from 400 to 450, kill bonus from 40 to 45, and the assist budget from 100 to 120.
- These are bronze values. Silver, Gold, and Platinum difficulties are, likewise, proportionally affected.
Phase Disruptor (Slayer)
Lowered the base barrier drained for Phase Disruptor from 50% to 40%
- Evolution 4 increases the reduction of Phase Disruptor from 25% to 50%
---------------------------------------------------------------------
Raised Guardian point value from 400 to 450, kill bonus from 40 to 45, and the assist budget from 100 to 120.
- These are bronze values. Silver, Gold, and Platinum difficulties are, likewise, proportionally affected.
Phase Disruptor (Slayer)
Lowered the base barrier drained for Phase Disruptor from 50% to 40%
- Evolution 4 increases the reduction of Phase Disruptor from 25% to 50%
Haverékkel mi azt vettük észre, hogy a Platinát megkönnyítették, még ha enm is, minimális könnyítés történhetett. De pl. egyes frakciót kiellensúlyozták, pl. a Cerberus most sokkal erõsebb, az AI javult náluk.
Viszont itt egy Platina nehézségû gameplay, a meccs vége felé
Viszont itt egy Platina nehézségû gameplay, a meccs vége felé
A krogan kezébe bármit be lehet tenni... vagyis be lehetett régebben. Aztán jött a vanguard (én még vele is sokáig widow/geth shoti kombót használtam) meg most legutóbb az adept. Nálam az alap krogan soldier/senti felszerelése Widow volt meg Clay. Mellé gránát, fortify/tech armor és már is mindegy hogy mennyi a cd-m.
Extrém karakter egy Volus Biotic Typhoon-nal.
Hát a krogan nem épp arról híres hogy fekete özvegyekkel szaladgáljon. Mondjuk egy Mattock vagy egy Wraith az már más... vérbeli, kalsszis, eredetibb ...szvsz
Ezt nem igazán értem. Én a játék elején szinte mindig krogan/widow-al mentem, mert nem volt bw-m. Akkor én ázsiai vagyok? <#conf>#conf>
Nem hinném hogy a kettõ között lenne összefüggés, fõleg mivel multi magyarosítás már létezik. Az SP-nek meg nem sok köze van a mostani versenyhez. Egy kicsit én is csodálom hogy ilyen soká vártak vele, a kezdeti lendület már nincs meg, de azért kora még a multit temetni, rengetegen játszanak vele (köztük mi is) és mivel már nagyon olcsón hozzáférhetõ a játék, így azok is megvehetik akik nem akarták elsietni, tehát utánpótlás van.
Mellesleg a versenyt kibõvítették, még 24 játékos jelentkezhet, szóval aki eddig lemaradt, az még megpróbálhatja pótolni!
Mellesleg a versenyt kibõvítették, még 24 játékos jelentkezhet, szóval aki eddig lemaradt, az még megpróbálhatja pótolni!
Japán tuti nem, az teljesen más fajta nyelv.
csak 10 hónapja <#idiota>#idiota>
Hát ez csak az én tippem 😄 Mert kicsit furcsálom, hogy most tartanak versenyt, ennyi idõ után, egy éve hogy már megjelent a ME 3 😊
Mármint februárra? Ezt biztos nem tõlem hallottad, de szép álmokat 😊
batarian slasher? az igen, pedig elsõ ránézésre nem volt egy nagy szám, de nekem is nagyon bejön. mindhárom biotikus képessége rohadt jó, emellett simán elfér a kezében egy könnyebb shotgun, piranha pl. halálosztó, egyetlen hátránya, hogy armorosokat nem tud biorobbantani a lash miatt, de azokra ott a shoti meg a gránátok.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Azt tudom. Amúgy nagyon jó karakter. Még a phantomot is be tudom rántani és utána simán be is tudom robbantani és gyak. meg is hal.
a lash-nél arra kell figyelni, hogy elég rövid ideig áll fenn a robbantás lehetõsége. tehát az elõször lash, majd warp kombónál gyorsan kell cselekedni.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
az kizárt dolog
Nálam kevés optimistább, pozitív gondolkozású ember van, de azért...na... 😊
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Ne legyél már ilyen negatív! 😛
Én még hiszek a csodákban.
Én még hiszek a csodákban.
Február elejére??? kész magyarítás??? 😄 😄 😄
Na ne röhögtessetek, közel egy év alatt készült el 42% lektorált fordítás, 2 hét alatt a maradék 58????? 😄 😄 😄....................
Na ne röhögtessetek, közel egy év alatt készült el 42% lektorált fordítás, 2 hét alatt a maradék 58????? 😄 😄 😄....................
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Mármint február elejére? A próféta beszéljen belõled!
Nekem van egy olyan tippem, hogy ekkorra lesz kész a Mass Effect 3 magyarítása 😊))))))))))))))))
és ezzel úgymond bemelegítik a játékot...
és ezzel úgymond bemelegítik a játékot...
Érdekes hogy azokból mindig van utánpótlás. Mostanában platinára mi is egyre többször fogunk ki nOObokat. Volt olyan aki bejött alapkarival, alapfegyverekkel, equip nélkül és nem értette miért akarjuk kidobni.
Kb negyed év kihagyás után úgy gondoltam megpróbálok random emberekkel silverezni. Az elsõnél a 2. wave-ben kidobott, mert a leader nem volt hajlandó megmozdulni és inaktivitás miatt ledobta a szeró, hármunkat meg nem hostolt össze. <#gonosz2>#gonosz2> Azt is imádom, mikor mindenki csinálja a feladatot, csak a leader nem. Nem elég hogy tele van buggal a játék, akkor még ilyen barmok is lépten-nyomon keresztbe tesznek az embernek. Vissza is mentem szólózni, én más hülyesége miatt nem fogok szopni.
Kb negyed év kihagyás után úgy gondoltam megpróbálok random emberekkel silverezni. Az elsõnél a 2. wave-ben kidobott, mert a leader nem volt hajlandó megmozdulni és inaktivitás miatt ledobta a szeró, hármunkat meg nem hostolt össze. <#gonosz2>#gonosz2> Azt is imádom, mikor mindenki csinálja a feladatot, csak a leader nem. Nem elég hogy tele van buggal a játék, akkor még ilyen barmok is lépten-nyomon keresztbe tesznek az embernek. Vissza is mentem szólózni, én más hülyesége miatt nem fogok szopni.