22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #20360 Nem tudom melyik része nem volt érhető annak amit irtam. Mellesleg lacoka többször is látta hogy grab után felkeltem, tehát nem csak úgy bemondtam. De tovább megyek, az ő ghost-ját is grabelte egy Phantom és ő is felkelt. -
sync kill után nem kelsz fel. Az azonnal megöl. -
Darun #20358 A juggernaut tud létrán mászni. Nekem legalább is Reactoron felment, bár elég érdekes animációja van. -
Darun #20357 Nekem ugyanbből sikerült X-est nyitnom.
Toltunk 2 platinát, kipróbáltam EDI-t. Kilencszer(!!!) grabbel le Phantom, ebből egyszer nem keltem fel. lol -
sanya200 #20356 ez az m11 nem sokat ér, legalábbis nekem nem jön be. -
sanya200 #20355 ja az igaz meg nem lehet fellépni vele ilyen 30-40 centis részre se, pl a condor mappon, meg létrára se lehet mászni.. de amúgy nem ártott egy tankszerű karakter, legalább a benshee nem tud kivégezni xd
eddig pulse rifle-el használtam meg mellé egy smg-t.Amúgy ez a hurricane kib*szott jó kis smg lett:D A collectoré elég szar mert lóf*sz töltény nincs benne, esetleg egy x-es upgraddel már használható. -
Milyet nyitottam :DDD
-
sanya200 #20353 ja nálam is nemtom mivan tegnap asari adeptel mentem semmi baja nem volt alig haltam meg ma meg állandóan össszeesik meg késik az egész,hiába nem töltök semmit.Nyomom a charge-t és nem csinál semmit hiába elérhető a képesség baszik chargolni aztán még arra várok hogy menjé má simán leszednek
-
S1M0N #20352 Nem állt le a fordítás, ezen nem kell aggódni.
sanya200
Tegnap pont ezt tesztelgettem, nekem az M-76 Revenant tűnik a legjobb választásnak, Incendiary Rounds lőszerrel.
Esetleg egy shotgun-t is érdemes betenni neki, melee-ezés közben érdemes egy nagyot sebző fegyvert kézben tartani.
Bár szerintem ezzel a karakterrel első helyen nem nagyon lehet végezni, mert baromi lassú (még az Adrenaline Module III-mal is ), de támogató egységnek kiváló, mert nem lehet kivégezni, és így nyugodtan lehet éleszteni a társakat több ellenséggel körülvéve is.
Én amúgy pajzsra fejlesztettem leginkább, így eléggé sokat kibír, egyszer pedig megnézem mennyi idő kell neki, hogy elfogyjon a shiled-je a Cyclonic Modulator IV-gyel kiegészítve (ami ugye +150%-nyi pajzsot ad). Platinumon majd teszek így egy próbát, bár így adrenaline module nélkül nagyon lassú lesz...
-
Harbinger #20351 Nekem szörnyű köreim voltak. Ha én léptem egy játékba folyamatosan laggolt, társak, ellenség oda-visza ugráltak a pályán. Plusz valami iszonyat béna voltam, mert juggernauttal is eghalta és egy extraction se jött össze. 
A múltkor egész jó voltam goldon, most meg olyan mintha Vanguarddal mennék platniumon. Volt valami durvább balance változás? -
revalant/harrier/typoon ezzel jó darálni vele :P -
Llew #20349 Mi a franc van ezzel a cabal vanguarddal? Valamelyik nap még normálisan tudtam vele játszani, most meg össze vissza ugrál. Nyomok egy poison strikot, de utána visszaugrik a kiindulási helyre, aztán megint előre. Vagy a PS után megforulnék, hogy lelőjem az áldozatot, erre ide oda ugrál a fiugra afalon keresztül meg vissza? Olyan, mint mikor laggol a játék és szaggatva fut a karakter, de csak a PS használatakor. -
sanya200 #20348 felmentem de ott nincs kiírva hogy leállították volna, legalábbis én nem láttam. -
Csak hallottam az egyik ismerősömtől. Próbáltam felmenni az ME.hu-ra de nem jön össze. -
sanya200 #20346 milyen fegyvert ajánlotok a geth juggernauthoz? -
sanya200 #20345 hol olvastad?vagy honnan vetted? -
Nagyon remélem hogy igazad van... -
sanya200 #20343 nemtudok róla hogy leáált volna -
GreyWarden #20342 Én nem értem, az utóbbi három napban folyamatosan ledob a szerverről. Ha játszok, ha lobbyban vagyok, állandóan. Egy játékot se tudtam azóta tolni, mert valamikor mindig ledob, mit lehet ilyenkor tenni? Már nagyon idegesít, mert csak használom el a cuccokat, de sose kapok semmit, mert nem juthatok el a kivonásig. -
Darun #20341 Leállt? Nem is tudtam hogy elkezdődött.
-
Tényleg leállt a magyarítás project? -
Darun #20339 Az hogy nem tudsz vele játszani, nem jelenti azt hogy szar. :) -
bendáj17 #20338 Mi a teendő ha megvan az event de sehol nincs a jutalom? Com pack. -
Harbinger #20337 Ez mond Javik szemébe. -
Mekkora egy szar ez a karakter
-
Awekened Collectort nyitottam. YES! Megbocsátok nekik :D -
a rövid és tömör válasz:
-
Újraindultam, most jó. WTF történt? -
A faszom... MÁR MEGINT MI A FENE VAN? Hajnalban még tökéletesen nyomtam, most meg elindítom a gépet, a játékot... és 9-20fpsen megy a szokásos FIX60on. Már megint mi van? Nem állítottam semmit 

-
Negritis #20331 sajnos winfos frissítés - szarigin frissítés
és akkor még ott van h lehet volt vmi driver updated is
amiről persze nem kell tudnod mer MS-éknél azt nem kötik az orrodra
amúgy nekem a winfos7 pl egyik napról a másikra letiltotta az írási jogom a C meghajtóm nagyrészén, telepítgetni tudok rá de pl a total commander beállításait már nem tudom menteni
sith happenz ilyenkor a hozzáállásom -
Igen. Hála égnek.
Mondjuk még mindig nem értem, mi történhetett, mert tökéletesen ment az origin, de még is úgy látták a játékok, mintha nem is lenne rajta :D
A fórumon ilyen tűzfal hibát írtak, meg hogy portokat nyissak... -
Negritis #20329 akkor BF3 és ME3 is megy? :D -
Megoldottam. BF3 azt mondta, hogy hülye vagyok, indítsam el az origint... miközben ott ment. Elindítottam a telepítőjét és felinstalláltam oda, ahol amúgy is ott volt :D -
Abból csak egy van. Ha többet nyitsz, meg leszel büntizve. REportoljad "magad". -
Erről a free gift-pack ról mit kell tudni?
Azt hittem csak egyet kaptam de már vagy a 20at nyitottam ki és még mindig van! Csak fegyvereket meg apróságokat ad. -
Negritis #20325 nálam a talon Bow-ja idézi videók alapján a crysist
de lehet csak nekem -
Darun #20324 Az új karakterekben alapvetően az a jó hogy teljesen új élményt visznek a játékba. Az éjjel toltunk kb 5 platinát, 2-3-t hazard Ghost-on, a többi meg asszem random volt. Durva hogy eddig mi futkároztunk a Banshee-k/Atlasok/Phantom-ok elől, tegnap meg a két geth Juggernaut kergette őket. Az utolsó Ghost vége felé volt egy jellegzetes momentum, amikor egy phantom piszkálta a körmöm, fölkaptam, elkezdtem leszivni, aztán valaki megszakitott, leesett a phantom és elkezdett menekülni. Elég bizarr volt. Ahogy az is hogy eddig az volt a taktika hogy az instant ölő ellenfeleket próbáltuk távolról leszedni, most meg a gethel játszok kifejezetten azért anyáztak ha nem jutott a közelükbe senki.
Én is reménykedtem benne hogy az utolsó DLC-ben lesz új pálya, néhány új küldetés, de még sem vagyok csalódott, mert az új karakterek nagyon jók lettek. A fegyverekről nem nagyon tudok véleményt mondani, mert egyrészt csak az anti synthetic rifle-t próbáltam, másrészt a többi fegyverem még elég alacsony szintű, igy nem nagyon lehet összehasonlitani a többivel. Az azért feltűnt hogy a krogan és pár új fegyver erősen Warhammer 40k feelinget áraszt. -
sanya200 #20323 nekem tetszik jó a mozgása tényleg robotos xd amúgy nem rossz ez a dlc de elfért volna még pár új map meg játékmód, ha már az utolsó dlc hozzá.Alapjába véve jó a multija mert rengeteg karakter/képesség van és mindegyiknek eltérő életereje/pajzsa van meg a mozgás is jól meg van csinálva.Az asari gyors,ügyes de hamar megfekszik a krogan meg lassú nem tud ugrálni...stb de sokkal nagyobb életereje van.. jó ez csak vmi jobb játékmód kellett volna nem csak ez az egy hogy 11 körön keresztül rohangálsz. -
Már csak működnie kéne ennek a fos játéknak. Még mindig nem tudom mi a gond... egyik napról a másikra szart be. -
Áhá, köszi.