22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Nem tudom melyik része nem volt érhető annak amit irtam. Mellesleg lacoka többször is látta hogy grab után felkeltem, tehát nem csak úgy bemondtam. De tovább megyek, az ő ghost-ját is grabelte egy Phantom és ő is felkelt.
  • Fpocok
    sync kill után nem kelsz fel. Az azonnal megöl.
  • Darun
    A juggernaut tud létrán mászni. Nekem legalább is Reactoron felment, bár elég érdekes animációja van.
  • Darun
    Nekem ugyanbből sikerült X-est nyitnom.

Toltunk 2 platinát, kipróbáltam EDI-t. Kilencszer(!!!) grabbel le Phantom, ebből egyszer nem keltem fel. lol
  • sanya200
    ez az m11 nem sokat ér, legalábbis nekem nem jön be.
  • sanya200
    ja az igaz meg nem lehet fellépni vele ilyen 30-40 centis részre se, pl a condor mappon, meg létrára se lehet mászni.. de amúgy nem ártott egy tankszerű karakter, legalább a benshee nem tud kivégezni xd
    eddig pulse rifle-el használtam meg mellé egy smg-t.Amúgy ez a hurricane kib*szott jó kis smg lett:D A collectoré elég szar mert lóf*sz töltény nincs benne, esetleg egy x-es upgraddel már használható.
  • Fpocok
    Milyet nyitottam :DDD

• sanya200
    ja nálam is nemtom mivan tegnap asari adeptel mentem semmi baja nem volt alig haltam meg ma meg állandóan össszeesik meg késik az egész,hiába nem töltök semmit.Nyomom a charge-t és nem csinál semmit hiába elérhető a képesség baszik chargolni aztán még arra várok hogy menjé má simán leszednek
  • S1M0N
    Nem állt le a fordítás, ezen nem kell aggódni.

sanya200
    Tegnap pont ezt tesztelgettem, nekem az M-76 Revenant tűnik a legjobb választásnak, Incendiary Rounds lőszerrel.
    Esetleg egy shotgun-t is érdemes betenni neki, melee-ezés közben érdemes egy nagyot sebző fegyvert kézben tartani.

Bár szerintem ezzel a karakterrel első helyen nem nagyon lehet végezni, mert baromi lassú (még az Adrenaline Module III-mal is ), de támogató egységnek kiváló, mert nem lehet kivégezni, és így nyugodtan lehet éleszteni a társakat több ellenséggel körülvéve is.

Én amúgy pajzsra fejlesztettem leginkább, így eléggé sokat kibír, egyszer pedig megnézem mennyi idő kell neki, hogy elfogyjon a shiled-je a Cyclonic Modulator IV-gyel kiegészítve (ami ugye +150%-nyi pajzsot ad). Platinumon majd teszek így egy próbát, bár így adrenaline module nélkül nagyon lassú lesz...
  • Harbinger
    Nekem szörnyű köreim voltak. Ha én léptem egy játékba folyamatosan laggolt, társak, ellenség oda-visza ugráltak a pályán. Plusz valami iszonyat béna voltam, mert juggernauttal is eghalta és egy extraction se jött össze.

A múltkor egész jó voltam goldon, most meg olyan mintha Vanguarddal mennék platniumon. Volt valami durvább balance változás?
  • cs1rk3
    revalant/harrier/typoon ezzel jó darálni vele :P
  • Llew
    Mi a franc van ezzel a cabal vanguarddal? Valamelyik nap még normálisan tudtam vele játszani, most meg össze vissza ugrál. Nyomok egy poison strikot, de utána visszaugrik a kiindulási helyre, aztán megint előre. Vagy a PS után megforulnék, hogy lelőjem az áldozatot, erre ide oda ugrál a fiugra afalon keresztül meg vissza? Olyan, mint mikor laggol a játék és szaggatva fut a karakter, de csak a PS használatakor.
  • sanya200
    felmentem de ott nincs kiírva hogy leállították volna, legalábbis én nem láttam.
  • joceruza
    Csak hallottam az egyik ismerősömtől. Próbáltam felmenni az ME.hu-ra de nem jön össze.
  • sanya200
    milyen fegyvert ajánlotok a geth juggernauthoz?
  • sanya200
    hol olvastad?vagy honnan vetted?
  • joceruza
    Nagyon remélem hogy igazad van...
  • sanya200
    nemtudok róla hogy leáált volna
  • GreyWarden
    Én nem értem, az utóbbi három napban folyamatosan ledob a szerverről. Ha játszok, ha lobbyban vagyok, állandóan. Egy játékot se tudtam azóta tolni, mert valamikor mindig ledob, mit lehet ilyenkor tenni? Már nagyon idegesít, mert csak használom el a cuccokat, de sose kapok semmit, mert nem juthatok el a kivonásig.
  • Darun
    Leállt? Nem is tudtam hogy elkezdődött.
  • joceruza
    Tényleg leállt a magyarítás project?
  • Darun
    Az hogy nem tudsz vele játszani, nem jelenti azt hogy szar. :)
  • bendáj17
    Mi a teendő ha megvan az event de sehol nincs a jutalom? Com pack.
  • Harbinger
    Ez mond Javik szemébe.
  • Fpocok
    Mekkora egy szar ez a karakter
  • Fpocok
    Awekened Collectort nyitottam. YES! Megbocsátok nekik :D
  • Calver
    a rövid és tömör válasz:
  • Fpocok
    Újraindultam, most jó. WTF történt?
  • Fpocok
    A faszom... MÁR MEGINT MI A FENE VAN? Hajnalban még tökéletesen nyomtam, most meg elindítom a gépet, a játékot... és 9-20fpsen megy a szokásos FIX60on. Már megint mi van? Nem állítottam semmit
  • Negritis
    sajnos winfos frissítés - szarigin frissítés
    és akkor még ott van h lehet volt vmi driver updated is

amiről persze nem kell tudnod mer MS-éknél azt nem kötik az orrodra

amúgy nekem a winfos7 pl egyik napról a másikra letiltotta az írási jogom a C meghajtóm nagyrészén, telepítgetni tudok rá de pl a total commander beállításait már nem tudom menteni

sith happenz ilyenkor a hozzáállásom
  • Fpocok
    Igen. Hála égnek.
    Mondjuk még mindig nem értem, mi történhetett, mert tökéletesen ment az origin, de még is úgy látták a játékok, mintha nem is lenne rajta :D

A fórumon ilyen tűzfal hibát írtak, meg hogy portokat nyissak...
  • Negritis
    akkor BF3 és ME3 is megy? :D
  • Fpocok
    Megoldottam. BF3 azt mondta, hogy hülye vagyok, indítsam el az origint... miközben ott ment. Elindítottam a telepítőjét és felinstalláltam oda, ahol amúgy is ott volt :D
  • Fpocok
    Abból csak egy van. Ha többet nyitsz, meg leszel büntizve. REportoljad "magad".
  • mascarun
    Erről a free gift-pack ról mit kell tudni?
    Azt hittem csak egyet kaptam de már vagy a 20at nyitottam ki és még mindig van! Csak fegyvereket meg apróságokat ad.
  • Negritis
    nálam a talon Bow-ja idézi videók alapján a crysist
    de lehet csak nekem
  • Darun
    Az új karakterekben alapvetően az a jó hogy teljesen új élményt visznek a játékba. Az éjjel toltunk kb 5 platinát, 2-3-t hazard Ghost-on, a többi meg asszem random volt. Durva hogy eddig mi futkároztunk a Banshee-k/Atlasok/Phantom-ok elől, tegnap meg a két geth Juggernaut kergette őket. Az utolsó Ghost vége felé volt egy jellegzetes momentum, amikor egy phantom piszkálta a körmöm, fölkaptam, elkezdtem leszivni, aztán valaki megszakitott, leesett a phantom és elkezdett menekülni. Elég bizarr volt. Ahogy az is hogy eddig az volt a taktika hogy az instant ölő ellenfeleket próbáltuk távolról leszedni, most meg a gethel játszok kifejezetten azért anyáztak ha nem jutott a közelükbe senki.

Én is reménykedtem benne hogy az utolsó DLC-ben lesz új pálya, néhány új küldetés, de még sem vagyok csalódott, mert az új karakterek nagyon jók lettek. A fegyverekről nem nagyon tudok véleményt mondani, mert egyrészt csak az anti synthetic rifle-t próbáltam, másrészt a többi fegyverem még elég alacsony szintű, igy nem nagyon lehet összehasonlitani a többivel. Az azért feltűnt hogy a krogan és pár új fegyver erősen Warhammer 40k feelinget áraszt.
  • sanya200
    nekem tetszik jó a mozgása tényleg robotos xd amúgy nem rossz ez a dlc de elfért volna még pár új map meg játékmód, ha már az utolsó dlc hozzá.Alapjába véve jó a multija mert rengeteg karakter/képesség van és mindegyiknek eltérő életereje/pajzsa van meg a mozgás is jól meg van csinálva.Az asari gyors,ügyes de hamar megfekszik a krogan meg lassú nem tud ugrálni...stb de sokkal nagyobb életereje van.. jó ez csak vmi jobb játékmód kellett volna nem csak ez az egy hogy 11 körön keresztül rohangálsz.
  • Fpocok
    Már csak működnie kéne ennek a fos játéknak. Még mindig nem tudom mi a gond... egyik napról a másikra szart be.
  • MerlinW
    Áhá, köszi.