Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
mastero87 #20205 @S1M0N: I'm surrounded by primitives. :)
Amúgy ez a románcolós dolog nálam sosem játszott központi szerepet a játékban. Nem vagyok érzelmes típus, a big picture sokkal inkább lekötött a játékban, mint az ilyen magánéleti jellegű dolgok. De - a korábban írtakkal ellentétben - nem egy helyen írták sokan, hogy szeretnének több románc-dialógot. Megtették nekik, ez van, ha én nem is fogom nagyon kihasználni ezen részét a DLC-nek, nem vetem a BW szemére, hogy megcsinálták.
Ami inkább megmozgat, hogy a volt csapattársakkal is újra találkozhatunk, sőt, még be is állnak a csapatba. Alig várom, hogy megint Wrexszel a csapatban nyomulhassak, nekem nagyon hiányzott egy krogan a ME3-ból (sok más karakteren kívül, szerintem elég szegényes volt ezen tekintetben a választék a harmadik részben).
Az viszont egyáltalán nem baj, hogy nem lesz köze a végéhez. Ha post-ending lett volna, akkor "örömujjonganék", de ez is megteszi. A lényeg, hogy jó története legyen, ebben a tekintetben az Omega nem érte meg az 1200 pontot. Ha köze lenne a Citadel DLC-nek a játék végéhez, neadjisten megváltoztatná azt, akkor saját magát köpné pofán a BW, másrészt jogos lenne a felháborodás, hogy "ezt miért nem lehetett betenni az alapjátékba, és miért kell most külön fizetni azért, hogy láthassam egy olyan játék végét, amiért fizettem már". Van már vége a játéknak, persze, megosztotta a közönséget, de aki azt gondolja, hogy utólag átírják egy ilyen horderejű játéknak a történetét, az nagyon-nagyon naiv :)