22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Originben amúgy hova tűnt a bővítmények vásárlása menüpont? hol lehet majd megvenni a DLC-t??? -
Harbinger #20239 Én mindig figyelem, de ezt nem láttam. Ez jó vétel volt akkor. 
Én zérón vagyok, de lehet csak 1200-at veszek, ha nem lesz több DLC. -
Negritis #20238 karácsonykor kb vettem kb 2k bw pontot 4kért
nem tudom pontosan, mert kedvezveményes volt + szülinapit ellőttem -
sanya200 #20237 az pontosan holvan múltkor kerestem nem találtam, az a baj hogy ilyen 380 pontom van kb szal 800 pontot hiába veszek nem lesz 1200 szóval marad feleslegbe:( -
Harbinger #20236 Ma nekem is írt ilyet. Az is igaz voltak leállások is. Origin státusz -
Legutóbb mikor volt kedvezményes? -
Negritis #20234 1200 lesz a citadel, szal 800 pont elég :D megvárom mikor megint kedvezményes lesz originen :D -
mastero87 #20233 BioWare Socialön tudsz venni kisebb "címleteket" is. Van pl. 400 pontos lehetőség is. Csak hogy ne költsd hiába a pénzed ;) -
Negritis #20232 főleg hogy már ki tweetelték hogy nem post-ending dlc
ergo értelmetlen az első 20 perces sírás
nyílván enyhén lehúzós a dolog, DE ha a történet és a felderítés izgalmas lesz ( a'la levi dlc) akkor nem fogok szomorkodni
van még 400 pontom, veszek 800at és ki is jön
az alternative app packok és extra fegyók amúgy se érdekeltek sose -
Mi a faszt lehet ezen 50 percig beszélni?
És mi nem egyértelmű? Szerintem elég egyértelmű... lesz egy küldetés, és miután vége a küldetésnek, lehet majd randizni... mind ez a finálé előtt. -
sanya200 #20230 mér irkálja ki mikor bejelentkezek az originba hogy ez a fiók már használatban van mert másik szgépről már bejelentkeztem.nemhiszem hogy fel van törve mert akkor már megváloztatta volna vki a jelszót, meg nem először van ilyen hogy ezt írja ki. -
vg #20229 Én végignéztem, érdekes dolgok vannak benne. Az egyik a "When the adventure is over" kijelentés, azaz, pontosan mikor játszódik ez a DLC? "When the adventure is over, reconnect with your favorite characters from the Mass Effect Trilogy", itt. A kaland után újra találkoztunk a társakkal? Ez lehet úgy is értelmezni, miszerint nem halt meg, és a feltámadás után fogunk kaszinózni meg ilyesmi. Esetleg a DLC kalandoknak van vége? Eléggé ellentmondásos. -
Negritis #20228 legalább vicces lenne vagy valami, de nem
standard duma és unalmas ... 20 percig bírtam -
vg #20227 Nesztek, jó szórakozást... 
-
nem adta meg a patchot a képet bezzeg megadta -
GreyWarden #20225 Én szívesen mennék néhány kört:) -
Negritis #20224 felmék originra, ahogy nézem frissít is ... -
RAMyMamy #20223 oké, felveszlek originen akkor :) -
Negritis #20222 eve-be ugrálok egy sort, meg befejezem az FNL részt
de bő félóra és benne vagyok -
RAMyMamy #20221 megpróbálkoznék a hétvégi challenge-dzsel, de egyedül nincs kedvem. jönne valaki most játszani? -
Evoluti0N #20220 Amennyiben a Citadel lesz az utolsó singleplayer dlc, akkor a jövőhéten számíthatunk egy Alternate Appearance Pack 2-re. Biztos nem csak úgy poénból rakták oda az 1-es számot az elsőhöz. Az ilyen kisebb, fegyveres, ruházatos dlc-ket csak a megjelenés napján, max előtte leplezik le hivatalosan. -
Tehát akkor új ellenfeleket is kapunk. Bár mondjuk ez érthető hisz a Cerberus, Reapers, Geth ellenfél tipusok nem állnák meg a helyüket.
Bár magáról a cselekményről még nagyon keveset tudni. -
Harbinger #20218 Nah, megvan hogy csinálom meg a Gold/Platinum challange-eket. -
mastero87 #20217 A BW francia nyelvű blogjára több képet tettek fel, mint az angol nyelvűre. Itt van a bejegyzés az összes képpel (kattintással kinagyíthatók):
http://www.bioware-france.com/mass-effect-3-citadelle-et-jugement-les-prochaines-extensions/ -
mastero87 #20216 Nem mindig ilyen azért. Karácsony óta több új játékos került a mókuskerékbe, akik sokszor tudásukhoz képest nehezebb fokozaton próbálnak szerencsét, hogy több kreditjük legyen. Vannak azért jó randomok is, de kissé mintha valóban megritkultak volna. -
Hiába magyarázol neki, sajnos pont az ilyenek miatt lett olyan a Mass Effect amilyen, egy akciójáték megnyirbált, leegyszerűsített rpg elemekkel. -
Mi a fene van a játékkal?
Kb egy hónapig nem goldoztam... vagy inkább legyen három hét... És most lenyomtam 3 goldot is, és csak azt látom, hogy minden körben meghalnak a társak. Legutóbb nem volt ilyen gond, most meg nem lehet egyet végigvinni, mert mindenki fekszik állandóan. -
Negritis #20213 not bad -
Az már geth a javából.. :DD -
GreyWarden #20211 Egy kép a Juggernaut- ról:
http://static.giantbomb.com/uploads/original/3/31936/2440820-0272335805-scree.jpg
Azért engem alaposan felcsigázott:D -
Kurva unalmas már ez az ending mizéria.
Mi a francnak kell azokat köpködni akiknek tetszik a ME? Vagy az már baj ha az ember megveszi a tartalmakat a kedvenc trilógiájához?
És igen, a Citadel ezen tartalmát a játékos közönség sírta ki magának a BSN-en.
-
GreyWarden #20209 Sarah Walker- t én is szerettem:DD
Valaki nyugtasson meg, hogy az új játékmódról szóló hírek nem csak pletykák voltak!!! -
S1M0N #20208 Wrexnek én is örülök, ahogy a többi csapattárs visszatérésének is.
A románcolós dologgal én a mass effect 1-nél úgy voltam első végigjátszásom alkalmával, hogy azt se tudtam, hogy van benne ilyen, aztán egyszer csak ott hempergett Shepard Liarával...
Pedig akkor még Ashley-t akartam (csak mert ember), de a kék leányzó lett a befutó...
Gondolom azért jött össze véletlenül a románc, mert sokat beszélgettem a karakterekkel, no meg olyan válaszokat adtam, amiket én csak kedvességnek szántam, nem meghívónak az ágyba...
Szóval annyira engem sem érdekelt ez a lehetőség, de mára már ezen opció is hozzátartozik nálam a játékhoz, persze engem sem az hajtott a játékok során, hogy minél több virtuális csajt megdöngessek, de jó volt látni, hogy ilyen kapcsolatokat is ki lehet építeni.
A második részben Miranda alap volt számomra, Chuck rajongóként kötelező volt összejönni vele.
-
Negritis #20207 ezt a fajta személyeskedést is lehet máshol intézni aranypofik :D -
mastero87 #20206 "mastero, ne értsd félre, az érdeklődésem teljesen hetero irányultságú :D" Értem én, no problemo.
Te kis cukorborsó :D -
mastero87 #20205 @S1M0N: I'm surrounded by primitives. :)
Amúgy ez a románcolós dolog nálam sosem játszott központi szerepet a játékban. Nem vagyok érzelmes típus, a big picture sokkal inkább lekötött a játékban, mint az ilyen magánéleti jellegű dolgok. De - a korábban írtakkal ellentétben - nem egy helyen írták sokan, hogy szeretnének több románc-dialógot. Megtették nekik, ez van, ha én nem is fogom nagyon kihasználni ezen részét a DLC-nek, nem vetem a BW szemére, hogy megcsinálták.
Ami inkább megmozgat, hogy a volt csapattársakkal is újra találkozhatunk, sőt, még be is állnak a csapatba. Alig várom, hogy megint Wrexszel a csapatban nyomulhassak, nekem nagyon hiányzott egy krogan a ME3-ból (sok más karakteren kívül, szerintem elég szegényes volt ezen tekintetben a választék a harmadik részben).
Az viszont egyáltalán nem baj, hogy nem lesz köze a végéhez. Ha post-ending lett volna, akkor "örömujjonganék", de ez is megteszi. A lényeg, hogy jó története legyen, ebben a tekintetben az Omega nem érte meg az 1200 pontot. Ha köze lenne a Citadel DLC-nek a játék végéhez, neadjisten megváltoztatná azt, akkor saját magát köpné pofán a BW, másrészt jogos lenne a felháborodás, hogy "ezt miért nem lehetett betenni az alapjátékba, és miért kell most külön fizetni azért, hogy láthassam egy olyan játék végét, amiért fizettem már". Van már vége a játéknak, persze, megosztotta a közönséget, de aki azt gondolja, hogy utólag átírják egy ilyen horderejű játéknak a történetét, az nagyon-nagyon naiv :) -
S1M0N #20204 Én várom mind a két DLC-t. 
Sajnálom is, meg nem is, hogy ezek az utolsó bővítmények a játékhoz, mert egyrészt a Mass Effect világában jó eltölteni minél több időt, viszont így nem sajtolnak ki még több pénzt a játékból, és amúgy is pont 1200 BW Pontom maradt...
----
És persze így a fordítók sem kapnak már több szöveget, amik lassítanák a fordítást...
-----
Már 1 hete nem multiztam a Mass Effect 3-mal, a multis DLC még vissza fog csábítani, de hogy utána mi fog multira ösztönözni, azt nem tudom... A challenge-ekre már nem vagyok úgy rákattanva, mint régen, bár jó lenne megszerezni a Mass Effect-es challengért járó képecskét...
----
DLC mizéria:
Leszögezem, Mass Effect rajongó vagyok, de persze nem teljesen elfogult. Ismerem a játék hibáit, negatívumait, de egyetérthetünk abban, hogy összességében egy remek trilógiát játszhatunk végig.
Mindegyik részhez megvettem a DLC-ket, igaz eddig csak azokat, amiket arra érdemesnek tartottam (a 2. részhez csak az Alternate Appearance Pack 1-2 és a Genesis, a 3. részhez a Firefight Pack, a Groundside Resistance Pack, valamint az Alternate Appearance Pack 1 DLC-k nincsenek meg), azok viszont számomra nem kidobott pénznek számítanak, bár jobban örültem volna én is, ha ingyen szerezhettük volna be őket, vagy pedig eleve az alapjátékban szerepeltek volna az új kalandok.
De lehet, hogy beszerzem majd a kimaradt DLC-ket is, és így majd meglesz a trilógiához tartozó minden apróság (sz@r).
Azt mondjuk én sem értem, hogy az alapjátékok ára csökken, a DLC-ké viszont ugyan annyi mint a megjelenésükkor...
@morzsi555
"nem lesz köze se a főtörténethez, se a befejezéshez" - És? Ez probléma? Szerintem nem. Éppen ellenkezőleg. Legalább láthatjuk kikapcsolódni a karaktereket, nem lehet 24 órában háborúzni... Bár hozzáteszem, hogy elég érdekes, hogy a Reaperek támadják a galaxist, Shepardék meg eközben elverik a creditjeiket a kaszinóban...
"randizhatsz virtuális karakterekkel, amit max degeneráltak élveznek" - Akkor te az előző részekben (esetleg más játékban) sem "románcoltál", mert az "degeneráltaknak" való? Ez csak egy opció, ahogy az is, hogy Shepard bemelegedjen. Aki akarja, kihasználhatja ezen opciókat, aki nem, az nem. Nincsen rákényszerítve senki sem semmire.
"lesz lakosztályod a Citadelen, amit berendezhetsz, csak az a baj, hogy ennek semmi értelme, mert végén úgy is meghalsz, a lakosztályod meg felrobban" - És? A hajómodelleket minek vettük meg az 1. részben? Annak sem volt értelme, bár a 2. részben össze lehetett szedni őket az SR-2-n. Ugyan ez a helyzet a hörcsöggel és a halakkal is: Ezek csak virtuális állatok, szóval csak a "degeneráltak" etetik meg őket?
Elfogadom, hogy nem érthetünk egyet mindenben, csak míg ezt más normális hangnemben tudja elmondani, addig te degeneráltnak hívod azokat, akik ilyen "sz@rokért" pénzt hajlandóak kiadni... És én, mint a Mass Effect világának kedvelője akarva-akaratlanul is magamra veszem.
Számomra mások "degeneráltak", de ez már egy másik törpénet...
-
Negritis #20203 én is hasonlóan érzem amúgy a játékot :D -
Negritis #20202 én megvárom h kihozza a postás, vagy megyek starter buliba :D -
Darun #20201 "Kit érdekelsz?"
Ha elkezdek neveket sorolni, akkor én is biodrón leszek? Csak vicc volt, mert már az vagyok :D
(mastero, ne értsd félre, az érdeklődésem teljesen hetero irányultságú :D)
Am a személyeskedést tényleg abba lehetne hagyni, vagy folytassátok egy másik helyen. Ez itt egy ME3 topic.