Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
S1M0N #20204 Én várom mind a két DLC-t. 
Sajnálom is, meg nem is, hogy ezek az utolsó bővítmények a játékhoz, mert egyrészt a Mass Effect világában jó eltölteni minél több időt, viszont így nem sajtolnak ki még több pénzt a játékból, és amúgy is pont 1200 BW Pontom maradt...
----
És persze így a fordítók sem kapnak már több szöveget, amik lassítanák a fordítást...
-----
Már 1 hete nem multiztam a Mass Effect 3-mal, a multis DLC még vissza fog csábítani, de hogy utána mi fog multira ösztönözni, azt nem tudom... A challenge-ekre már nem vagyok úgy rákattanva, mint régen, bár jó lenne megszerezni a Mass Effect-es challengért járó képecskét...
----
DLC mizéria:
Leszögezem, Mass Effect rajongó vagyok, de persze nem teljesen elfogult. Ismerem a játék hibáit, negatívumait, de egyetérthetünk abban, hogy összességében egy remek trilógiát játszhatunk végig.
Mindegyik részhez megvettem a DLC-ket, igaz eddig csak azokat, amiket arra érdemesnek tartottam (a 2. részhez csak az Alternate Appearance Pack 1-2 és a Genesis, a 3. részhez a Firefight Pack, a Groundside Resistance Pack, valamint az Alternate Appearance Pack 1 DLC-k nincsenek meg), azok viszont számomra nem kidobott pénznek számítanak, bár jobban örültem volna én is, ha ingyen szerezhettük volna be őket, vagy pedig eleve az alapjátékban szerepeltek volna az új kalandok.
De lehet, hogy beszerzem majd a kimaradt DLC-ket is, és így majd meglesz a trilógiához tartozó minden apróság (sz@r).
Azt mondjuk én sem értem, hogy az alapjátékok ára csökken, a DLC-ké viszont ugyan annyi mint a megjelenésükkor...
@morzsi555
"nem lesz köze se a főtörténethez, se a befejezéshez" - És? Ez probléma? Szerintem nem. Éppen ellenkezőleg. Legalább láthatjuk kikapcsolódni a karaktereket, nem lehet 24 órában háborúzni... Bár hozzáteszem, hogy elég érdekes, hogy a Reaperek támadják a galaxist, Shepardék meg eközben elverik a creditjeiket a kaszinóban...
"randizhatsz virtuális karakterekkel, amit max degeneráltak élveznek" - Akkor te az előző részekben (esetleg más játékban) sem "románcoltál", mert az "degeneráltaknak" való? Ez csak egy opció, ahogy az is, hogy Shepard bemelegedjen. Aki akarja, kihasználhatja ezen opciókat, aki nem, az nem. Nincsen rákényszerítve senki sem semmire.
"lesz lakosztályod a Citadelen, amit berendezhetsz, csak az a baj, hogy ennek semmi értelme, mert végén úgy is meghalsz, a lakosztályod meg felrobban" - És? A hajómodelleket minek vettük meg az 1. részben? Annak sem volt értelme, bár a 2. részben össze lehetett szedni őket az SR-2-n. Ugyan ez a helyzet a hörcsöggel és a halakkal is: Ezek csak virtuális állatok, szóval csak a "degeneráltak" etetik meg őket?
Elfogadom, hogy nem érthetünk egyet mindenben, csak míg ezt más normális hangnemben tudja elmondani, addig te degeneráltnak hívod azokat, akik ilyen "sz@rokért" pénzt hajlandóak kiadni... És én, mint a Mass Effect világának kedvelője akarva-akaratlanul is magamra veszem.
Számomra mások "degeneráltak", de ez már egy másik törpénet...