Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• mastero87
    Morzsika! Ha valaki szeret egy terméket, és ezért megveszi, akkor elmebeteg?
    Én tuti meg fogom venni a DLC-t. Gondolkodás nélkül. Mit kéne rajta gondolkodnom?
    Ez még nem azt jelenti, hogy nem tudok kritikával élni a ME-univerzummal szemben. Sőt. Vagyok annyira intelligens (átlag feletti), hogy a sorok között olvasva is megértsem a mondanivalót, és ellenkezőleg, a kisebb hibákat is megtaláljam, vagy hogy meglássam a BW-féle kreativitás mögött a csilliószor ellőt klisét kissé feltupírozott köntösben. Nem vagyok fanboy. De, ismétlem, mivel minden hibájával együtt nagyon tetszett a ME-trilógia, összességében pedig elégedett vagyok a termékkel, amit a pénzemért kaptam, továbbá az ingyenes multis DLC-kkel is teljesen ki vagyok békülve, már most tudom, hogy meg fogom venni a Citadelt.

ui.: lehet fikázni a BioWare-t, de a Citadel DLC extráit a BSN-közösség könyörögte ki magának. Akkor most ők a szemetek, hogy olvassák a fórumot, és berakják a játékba, amit az ottani közösség szeretne? Ha nem tetszik, ne vedd meg a DLC-t, vagy menj fel BSN-re, és írd be a megfelelő témába a véleményed. De ha csak személyeskedni tudsz, és undorító módon, az internet névtelenségébe burkolózva köpködni, hogy ki az elmebeteg meg a biodrón, és ki nem, azzal mindent elárulsz magadról. Legalábbis eleget, hogy úgy en bloc ignoráljam a megnyilvánulásaid, és semmiféle hitelt ne adjak neked.