Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megnéztem a Paragon Lost-ot. A sztorija nem lett éppen Oscar-díjas és vannak benne kisebb logikátlanságok, sõt van benne 1 dolog, ami szerintem nem hû a játékhoz, konkrétan a második részhez.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megtalálták benne a seaker-ek bénításának ellenszerét. Na, most ha megtalálták, akkor miért volt szüksége Shepard-nak Mordin módszerére a második részben? Értem én, h a Szövetség nem bízott Shepard-ban az miatt, h a Cerberus-nak dolgozott, de nem létezik, h a Cerberus nem tudta volna kideríteni, h van ellenszer és ne tudták volna megszerezni.

A másik problémám az pedig a végével kapcsolatos. értsd:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem már túlontúl csöpögõs lett az a rész, amikor Vega amiatt szenvedett, h nem tudta megmenteni a kolónia lakóit

Emellett sokak szerint az animációk és ahogy megvan rajzolva az se valami erõs. Maga a stílusa animés és nem vagyok a témában szakértõ, szal nem tudom magam eldönteni, h jó-e, de szerintem nem lett olyan rossz. Egyedül talán az volt furcsa, h bármit mondtak a karakterek, mindig ugyanúgy tátogtak Ilyen: "HÁM-HÁM-HÁM"-osan 😄
Emígy összességében nem lett rossz. Úgy mondanám, hogy a könyvekhez hasonlóan inkább a rajongóknak ajánlott, akik bõvíteni szeretnék a Mass Effect univerzuma béli élményeiket, mint azoknak, akik egy komoly mûvészeti alkotásra vágynak.
Én nem tapasztaltam még hasonlót sem BF3-ban.

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Ezt a bugot én is tapasztaltam. A legrosszabb , hogy loopba marad a connection résznél és semmi hibát nem ír ki. Ahogy pl. a GFWL csinálta/csinálja. Akinek megvana BF3 az tapasztal ilyeneket? Csak mert kizárható lenne, hogy most az Origin bugja vagy a játéké.

Fpocok
Detto ugyanaz.
Egyik nap megy, másik nap nem megy, harmadnap csak úgy megy, ha elõtte becastlakozik máshoz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem csak ti. Nálunk van hogy 3-4 emberke is csinál lobby-t mire végre sikerül mindenkinek belépnie. Ráadásul ez nem is fix, mert egyik nap be tudunk lépni valakihez, másnap már nem.
Fpocok
Valaki megmondaná, hogy miért van, hogy magyar haverral az esetek 80%-ban nem tudunk egymásra csatlakozni? Õ, meg én is, külön... bárkire tudunk, csak egymásra nem. Ez már nem az elsõ játék, ahol elõfordul... egyszerûen nem tudunk együtt játszani.

Én kipróbáltam mikor újonnan bekerült a játékba. A charge miatt én se nagyon használtam, bár a CD-t alig csökkenteni és a sebzése is korrekt, viszont lassú volt és kevés lõszerrel van eleresztve. Így 2-3 alkalomnál többször én se használtam. Gondolom azért butították vissza mert minden képességet használó karakter azt használta (én mondjuk alig láttam hogy valaki ezzel rohangált volna), most marad helyette a Scorpion.
Mimasz
Itt megtalálható a Mass Effect: Paragon Lost (2012) felirat!

So, beginning December 21st the BioWare offices will be closed for the holidays. Multiplayer fans, please be aware that there will be no N7 Bounty Weekends for the weekends of December 28th or January 4th.

Fpocok
Nincs is most event.

ebbe az eventbe mit kell csinálni semmi én nem jöttem rá 😄

Fpocok
Már szinte majdnem minden megvan, kivéve a Kroguard... shadow viszont nagyon jó karakter 😄

azóta multizok vele mióta megjelent de ezt a fegyvert nemrég kezdtem el használni mikor nem kellett felhúzni akkor jó volt lehetett vele írtani rendesen de most tuti nem használom így.

ezen a hétvégén van vmi cheallange?

Akkor el tudod képzelni milyen érzés, amikor platinán extraction körben int be neked a játék.
Ez egy feature. 😄 Amúgy március óta nem sikerült ezt kijavítaniuk, nálam szerencsére csak ritkán fordult elõ.

Fpocok
Kurva életbe már, ez mi a faszom... az elmúlt pár napba három gold meccsem pénze is elveszett!!!! BASSZÁK MEG!

Ryder62
Newtonoson behaltam XD

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Úgy van, be is gyûjtöttem immár én is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem tudom ki szokta olvasni a BSN-t, de ez a topic gyilkos: Mass Effect LOLS thread.
Az utolsó pár nagyon jó, de érdemes random beleolvasni. 😊

Volt, ennyiért tényleg megéri. Fõleg, hogy a multis DLC-k ingyen vannak hozzá. Két haverom is fûzöm, de hiába. 😊

Fpocok
Nem tudom volt e már, de ME3 6,5euró gmg n.

Lehet hogy csak mostanában kezdtél el multizni. Amikor elõször bekerült a játékba, akkor is ilyen volt. Aztán jött a verziófrissítés, asszem akkor rakták be a Collectorokat, a platinát meg még sok egyebet és akkor vették ki a lövés elõtti felhúzást az Aco-ból. Amit pár hete visszaraktak.
a fenéket eddig lehetett vele rendesen lõni ahogy a többi pisztollyal most meg fel kell húzni sokkal lassabban lõ.Legalábbis nálam.Sokat játszottam ezzel a fegyverrel csak észreveszem ha nem ugyanaz.Amióta felraktam ezt a fegyver pack dlc-t azóta szar direkt azért vettem mert tetszett multiba, gondoltam single-be is jó lesz erre a single-be csak úgy lehet lõni ha felhúzod elõtte ami van 3-4mp multiba dettó.Pedig ott eddig nem kellett felhúzni/túltölteni.

Én szóltam.
Pont az a baj. Kivették belõle a felhúzósdit, végre használható volt, mindenki örült neki, erre most visszacsinálják. Kibaszott idióta Bioware. A köv rész is 100% ilyen hülyén lesz megcsinálva, hogy hetente változtatnak meg benne dolgokat. Részben emiatt is ment el a kedvem a multitól, minden héten vagy szétkúrnak egy fegyvert vagy powert, vagy adnak nekik egy olyan buff-ot ami kb. szart se ér.

Eredetileg is ilyen volt.
Az accolyte-t úgy ahogy van elbaszták eddig jó volt most meg nem ér egy kalap szart se.

gerey
grat 😄

Fpocok
WOW! MA meg elsõ ládából ezek potyogtak! Mind új nekem!

Fpocok
Milyet nyitottam, azt a rohadt:

köszi 😊

Üdv

Tölthetõ a masseffect multi fordításának a frissített változata!

1*4*9

Ha Pesten laksz. 😊 Máskép marad ez. Originen sajnos semmilyen akció vagy kupon kód nem érvényesíthetõ Bw ponthoz.

Vraaanyek
kb. 99%,hogy ITT most a legolcsóbb az országban! 😊

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

mascarun
Jelenleg hol lehet legolcsóbban BW pontokat venni? Akár online is.

genndy
Ja, akkor ha már megvan: aki akar, vegyen fel Originen. Még nem multiztam, úgyhogy óvatosan velem <#crazya>
Origin név: genndy_HUN (ha HG kiírja a fejlécembe is, megköszönöm)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

genndy
Be is rántottam! Köszi a hírt! <#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

ME3 most kevesebb, mint 7 euró GMG-n, ezzel a promó kóddal: GMG30-DPLIM-DN831

Már az összes DLC megvan, leszámítva a Genesist. Én a nyavaláys Collector cuccért meg a többi "extráért" akarom megvenni. Meg mert volt szerencsém a 3 N7-es retail kiadását megvenni.

Fpocok
Nem éri meg, mert nincsenek benne a dlck.

<#eljen>

"sajnos" én is így vagyok ezzel... bár van még ME-n kívül pár másik nagy kedvencem, nincs még egy olyan játék, ami ennyire a szívemhez nõtt volna
Én tegnap estem neki... nem tudom idén hanyadszor. Hihetetlen ,de tényleg tud újat mutatni, hogy:
- milyan kaszttal vagy
- milyen a háttered
- milyen fegyvert, páncélt használsz
- milyen stílusban Paragon/Renegade játszol

Ezért is vagyok kínban a Steames sale-el. mikor tavaly vettem az ME-t csak a sima volt kb. 2 euórval többért, most bezzeg a Deluxe editionnel is csak 10 euró. 😞 Van értelme megvenni? So kjó akció úgyse volt és nálam is az ME a Best.

Fpocok
Tényleg nagyon magason van a léc. Tényleg a legjobb trilógia... csak hét a vége...<#rinya>

Ryder62
Amúgy nem tudom ki hogy van vele de nekem a Mass Effect az abszolút best.

Azt vettem észre hogy minden játékban már a ME utódját keresem. Mert a ME egy olyan összetett, kedvelhetõ univerzumot rakott elém amiben jól érzem magam, mindennek, mindenkinek megvan a saját történelme, sztorija. Olyan szerethetõ karakterek vannak benne akikkel szívesen elbeszélget az ember és többet akar tudni róluk. Ráadásul elgondoltat, megsirat (ME3 ending XD) megnevettet sõt annyira fenntartja az érdeklõdést a világ iránt hogy azt veszem észre hogy még, még többet akarok megtudni a ME világáról.

Számtalan játékkal játszottam már, nagyon soknak volt jó hangulata de nálam a ME a JÁTÉK. Így! Csupa nagy betûvel. Januárban kezdem el a 9.(!) ME1 végigjátszást és még mindig nem unom 😄 ME2-bõl meg a 7. jön.

Egyszóval a ME tökéletes (nah jó ilyen nincs akkor úgy írom hogy majdnem tökéletes 😛) ami olyan magasra tette a lécet hogy eddig minden már játék mellette csak próbálkozás 😄

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Fenomenális képek 😄

Igen. Elsõre olyan lassan töltött be, hogy kb kockánként láttam ahogy FemShep balról beúszik a képbe. A köv körben meg már azon lepõdtem meg hogy olyan gyors volt hogy alig látszott belõle valami. 😄
LOL, most nézem FemShep kapja el?!<#finom>

<#fogmosas>