Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A másik problémám az pedig a végével kapcsolatos. értsd:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Emellett sokak szerint az animációk és ahogy megvan rajzolva az se valami erõs. Maga a stílusa animés és nem vagyok a témában szakértõ, szal nem tudom magam eldönteni, h jó-e, de szerintem nem lett olyan rossz. Egyedül talán az volt furcsa, h bármit mondtak a karakterek, mindig ugyanúgy tátogtak Ilyen: "HÁM-HÁM-HÁM"-osan 😄
Emígy összességében nem lett rossz. Úgy mondanám, hogy a könyvekhez hasonlóan inkább a rajongóknak ajánlott, akik bõvíteni szeretnék a Mass Effect univerzuma béli élményeiket, mint azoknak, akik egy komoly mûvészeti alkotásra vágynak.
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Egyik nap megy, másik nap nem megy, harmadnap csak úgy megy, ha elõtte becastlakozik máshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az utolsó pár nagyon jó, de érdemes random beleolvasni. 😊
Tölthetõ a masseffect multi fordításának a frissített változata!
1*4*9
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Origin név: genndy_HUN (ha HG kiírja a fejlécembe is, megköszönöm)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"sajnos" én is így vagyok ezzel... bár van még ME-n kívül pár másik nagy kedvencem, nincs még egy olyan játék, ami ennyire a szívemhez nõtt volna
- milyan kaszttal vagy
- milyen a háttered
- milyen fegyvert, páncélt használsz
- milyen stílusban Paragon/Renegade játszol
Ezért is vagyok kínban a Steames sale-el. mikor tavaly vettem az ME-t csak a sima volt kb. 2 euórval többért, most bezzeg a Deluxe editionnel is csak 10 euró. 😞 Van értelme megvenni? So kjó akció úgyse volt és nálam is az ME a Best.
Azt vettem észre hogy minden játékban már a ME utódját keresem. Mert a ME egy olyan összetett, kedvelhetõ univerzumot rakott elém amiben jól érzem magam, mindennek, mindenkinek megvan a saját történelme, sztorija. Olyan szerethetõ karakterek vannak benne akikkel szívesen elbeszélget az ember és többet akar tudni róluk. Ráadásul elgondoltat, megsirat (ME3 ending XD) megnevettet sõt annyira fenntartja az érdeklõdést a világ iránt hogy azt veszem észre hogy még, még többet akarok megtudni a ME világáról.
Számtalan játékkal játszottam már, nagyon soknak volt jó hangulata de nálam a ME a JÁTÉK. Így! Csupa nagy betûvel. Januárban kezdem el a 9.(!) ME1 végigjátszást és még mindig nem unom 😄 ME2-bõl meg a 7. jön.
Egyszóval a ME tökéletes (nah jó ilyen nincs akkor úgy írom hogy majdnem tökéletes 😛) ami olyan magasra tette a lécet hogy eddig minden már játék mellette csak próbálkozás 😄

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018