Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• sanya200
    Mindkét tábornak igaza van, nekem pl az a fontos hogy milyen történetet zenei aláfestést tartalmaz, mennyi szerepjáték elem van benne...stb Lehet egy nem világvége történetű dlc-ből is nagyon jót csinálni.Nem kell ahhoz megmenteni az univerzumot megint hogy meghassa az embert.Shadowbroker se az a fajta ahol megint megmentjük a világot, hozzáteszem baromi unalmas már ez a világvége szitu.Mégis nagyon jó lett remek párbeszédek a történet se rossz, jó persze nem oszkár díjas de mégis mindenki imádta sztem.A mostaniért sok az 1200 pont sztem de ha történetileg,zeneileg,szerepjátékialg rendben lesz akkor nem sajnálom rá a pénzt.Sajnos már nem a kiegészítő lemezek korszakát éljük így az ár/érték arány borul de azért az összes dlc-t hozzátéve azért van egy plusz 8h játékidő kb csak hát kicsit drágábbért mint amibe anno egy kiegészítő lemez kerül.Örüljünk annak hogy a multi dlc-k legalább ingyenesek bár a mostaniért nem fizetnék az hótziher.Legalább lehetne pár új map vagy vmi normális totál új játékmód, lehetne assault szerű ahogy megyünk előre nő a játéktér vagy vmi.Karakterből meg fegyverből már dunát lehetne rekeszteni 3/4-ét nem is használom.Meg már egy kicsit túlzásba mentek, ha ilyen soldirok lennének a single-be is mindjárt máshogy alakult volna a történet de mindegy.Én várom azért a single dlc-t pláne úgy ha lesz új bejárható terület a citadellán de akkor remélem az úgy is marad tehát bármikor visszaehetünk a játék elején is vagy shep lakása is remélem ilyen lesz hogy elérhető legyen már a játék elején is.Ez mondjuk jó ötlet a részükről kár hogy nem jutott eszükbe korábban.