Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Tibbbor #20146 Igazság szerint nem kellene telepítenem, mert amikor megvettem, akkor installáltam, végigjátszottam és azóta is fent van a gépemen.Mist csak szerettem volna újra játszani vele.De ahogy írtam is, előbb bejött az Origin ablaka, amiből nem lehetett továbblépni frissítés után.Ezt követően jelent meg az az ablak, ahová az Origin ID-met vagy az email címemet, illetve a passworld-ömet kellett volna beírni.próbálkoztam visszaemlékezni a jelszóra, de mivel nem jutott eszembe, kértem a jelszó megváltoztatását.Ezt rendben meg is történt, így a fiókomba már be tudok lépni.A listán ennek ellenére nem szerepel a ME3.
Bármit is próbálok csinálni, előbb utóbb ahhoz az ablakhoz jutok, ahol be kell írnom a termékkódot, és ahol azt az üzenetet kapom, hogy ez a termékkód már használatban van.
Valószínűleg uninstallálom a játékot és megpróbálkozom az általad javasolt módszerrel az újratelepítésnél. Ha így sem sikerül, a fiamat megkérem, segítsen a live chat-ben, mert én azért annyira nem tudok angolul, hogy mindezt elmagyarázzam valakinek.
Sorry, hogy ilyenekkel nyaggatom a csapatot, de engem ez rendkívül bosszant.Még szerencse, hogy a korábbi rszekkel nincs ilyen tortúra!