Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Ryder62
    "Valamint valaki mondjon egy címet is, ahol egy DLC a főszál után játszódik, aminek ilyen eltérő végkifejletei vannak."

Fallout 3 - Broken Steel

Jó persze ez sandbox.

Egyébként már én is unom a sok rinyát a végével kapcsolatban. Lassan harmadjára neki esek a játéknak, egyesek meg még mindig ott tartanak hogy "jáj de szar a vége".

Omegát szerintem azért húzták le mert szimplán nem érte meg az árát. Már a játék megjelenésekor lehetett tudni hogy majd valamikor visszafoglaljuk az állomást egy dlc-ben. És aki tovább lát a szeménél az tudhatta előre hogy abszolút mellékszál lesz és hogy a ME3 végéhez semmi köze nem lesz.
    Meghát az omega eléggé bénán lett beimportálva a játékba. Rengeteg bug, helyhiány miatt rengeteg tömörítés, semmi "utóhatás" stb. Overlord, LotSB, Arrival stb milyen szépen beilleszkedtek a játékba (technikailag) Nem voltag bugok, nem voltak ocsmány tömörített textúrákkal teli és még folytathatnám.

RAMyMami:

LotSB féle dlc sose lesz már. Szerintem a 3 dlc-vel már így is kicsit kiegyensúlyozzák a linearitást, főleg a Levivel amit nem kötelező egyben lenyomni hanem megszakítható.

Erről jut eszembe a DLC-k mikor kezdődnek? Remélem Palaven után mert Tuchanka elég monoton a 4! darab pályájával, oda jó lenne beszúrni egy-két dlc-t.