Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már azt hittem a héten nem is lesz. A cél 75000 pontot szerezni Assault Rifle-lal, bármelyik pálya/ellenség/fokozat, extraction NEM szükséges.
BSN-en olvastam olyat is hogy vki azt remélte hogy kiderül hogy mit keresetek az Omegán a protheanok
Elõre tudni lehetett hogy ez egy akció központú dlc lesz. Jó az ár magas és tényleg nem duplája a Levi-nek de akik lehúzzák azok azért mert hogy unalmas lövölde az egész meg hogy monoton etc.
Nekem mindkét eddigi nagy DLC bejött. A Levi sztori központú az Omega meg akció dús.
Arról meg ne is beszéljünk hogy milyen nagy csavarokat meg sztorikat vártak egy olyan dlc-ben ahol egy ûrállomást kell visszafoglalni? Mellesleg a már az elsõ kikerült videóból lelehetett szûrni hogy hent lesz mindvégig. Én akkor megnéztem a bevezetõ intrót meg bele-bele pörgettem.
Majd a következõ DLC olyan sztori központú lesz hogy mindenki sírni fog.
(Van egy olyan sejtésem hogy a hõzöngök fele azt sem tudja hogy mit vesz)
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Szar topik, mindig csak ilyen rejtélyes tweeteket nyomatnak a biowareesek, soha semmi konrétumot nem mondanak NDA-ra hivatkozva, azt hiszik hogy az emberek szeretik az ilyesmit.
A leviathan fájljai között voltak olyan pálya nevek, hogy Cit001, CitHot, stb ( és Omg001, OmgHub, stb amibõl lett az omega dlc), de viszont ezek nem a leviathan citadel pályáinak a nevei, ezért az emberek azt a következtetést vonták le, hogy lesz egy citadel dlc. Ennyi a történet.
Egyenlõre csak pletyka szinten van, se cím, sem dátum semmi mást nem tudni róla.
Sokan már valami Citadel DLC-t emlegettek nemrég.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ma pl. egész nap ledobál, vagy olyat csinál hogy egyfolytában tölt és csak alt+f4 -el tudok kilépni.
Utána a belépésnél nem ismeri fel a dlc-ket. Többszörös újra indítás után talán.. 😄
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ez a videó jól bemutatja a telepítést. Hosszú, kicsit bonyolult. Alapban véve a texmod progival kell kiválasztani a tpf állományokat, tallózni a játék exet és uccu neki. Csak mivel itt van origin, az bezavar, ezért ilyen bonyolult az install.
Viszont érdemes csak azokat a modokat kiválasztani ahol épp tartasz. Mert én pl ha betöltöm az omegát meg a citadelt akkor már 2-2 és fél percet tölt a játék a logók elött.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Engem nagyon meggyõzött. Rengeteg mosottas textúrát kijavított. Sztem beszéljenek a képek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Alap:
Moddal:
Alap:
Moddal:
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A másik viszont tiszta idióta volt, csak futkosott körbe-körbe a pályán, de olyan szinten, hogy nem csak az ellen elõl, hanem mellettük, közöttük, mintha tényleg csak futó edzésen lenne. Mondom szólok már neki, hogy segítsen a másiknak. Az küzdött, de tele volt a pálya scionokkal, meg még egy pretorian is maradt. El is kapták. Addigra szedtem elõ a mikrofont, de a futó bolond nem ment még éleszteni sem, csak szaladgál tovább.
Ekkor ugrik be, hogy lehet az a baja, hogy én volus engivel nyomtam és egy pajzstöltésnél beragadtak a képességei. Beszólok neki angolul, hogy csináljon egy heavy meleet, ha nem tudja használni a képességeit vagy a fegyverét. Erre oroszul elkezd dumálni, amibõl csak a lehülyézést értettem. Aztán abbahagyja a futást beáll a pretorian meg a scion kereszttüzébe és meghal. Bukjuk a küldetést, mindezt a tizedik körben.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fight Theme:
Viszont ez max egy Arrival szint. A Kasumi, Overlord vagy LotSB féle minõségi soundtrackokat elfelejthetjük.
Egyébként már valami Citadel dlc-rõl beszélnek BSN-en. Hogy honnan veszik ezeket, nem tudom, mert semmi hivatalos nincs még a következõ dlc-rõl hiszen most jött ki nem rég az omega. Lehet hogy megint találtak valamit a fájlokban, ki tudja.
pl. vanguarddal biotic charge + nova annak számít?
Ugyan még csak kipróbáltam a modját, sztem szuper. A pályákat, ruhákat, karaktereket, fegyvereket, páncélokat 4k-s textúrákkal látja el ami sztem megdobja a játékot.
Az omega dlc-ben is rengeteg low poly mosottas textúra van. Fejemet fogtam már hogy hogy lehet ennyire ronda, már szó szerint szúrta a szemem.
Aki viszonylag erõs géppel rendelkezik, tegyen egy próbát, mert ezzel a grafikai moddal ME2 szintre húzza fel a ME3-at. (Igen, sajna a 3 jóval rondább helyenként mint a 2, pedig holott ez az újabb lol visszafejlõdünk)
..elég két óra,... az megérdemli. 😊
Nekem négy is kevés volt és még akarok... 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
Pl ha geth turretet viszel magaddal és az lelõ valamit, akkor geth turretet ír ki, hogy azzal öltél. Viszont ha a lángszóróval öl, akkor sentry turret-et ír ki.
Volrusnak nincsen ütése, viszont ha megnyomod az ütés gombot, akkor el mész láthatatlanba kis ideig.
MINDBLOWN.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ahol lehetett sétáltam, megálltam nézelõdni (omega látkép powa) mindent körbe csekkoltam lootokért stb.
Sose szerettem végigrohanni játékokon, ha meg az egyik kedvencemrõl van szó akkor meg pláne. Pedig a dlc második felében én is már pörögtem rendesen. <#vigyor2>#vigyor2>

@Ryder62 Hogy sikerült 6-7 órát kisajtolnod belõle? <#wow1>#wow1> Minden új kódex infot elolvastam, mindenkivel beszélgettem és nem "spaceztem" el a beszélgetéseket, az npc karakterek egymás közötti beszélgetéseit is mindig meghallgattam és néha még nézelõdni is megálltam, de így is csak kis híján 4 óra lett.