Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Operation: Onslaught
Már azt hittem a héten nem is lesz. A cél 75000 pontot szerezni Assault Rifle-lal, bármelyik pálya/ellenség/fokozat, extraction NEM szükséges.

eh megvettem ezt a GROUNDSIDE RESISTANCE packot ügye benne van az accolyte pisztoly gondoltam elleszek vele erre basszus le van butítva a multihoz képest<#zavart2> olyan lassan lehet vele lõni hogy értelmetlen a használata fel kell húzni áááhhhh a másik pisztoly a Executioner nem lenne rossz csak hát ez meg egyesével lõ, egyet lõsz táraz pfff aztán a sebzése se jobb mint a carnifex-é abba meg legalább van nagyobb tár szóval ez is értelmetlen,egyedül talán a typhoon éri meg a Venom Shotgun meg hát úgy nem próbáltam harc közbe de azt is fel kell húzni, kb ugyanaz mint a gránátlövõ pisztoly csak több gránátot lõ ki de nem hiszem hogy olyan baromi sokat ér.

Szerintem csak minden troll azt várja "na, majd ez a DLC hozza a happy end finálét, ahol a homokos Shep Estebannal a Rió parton iszogatnak Jacob bárjában". Én amit eddig olvastam róla csak az zavar, hogy nem lesz hubworld, mint pl. a 2-ben. De mindegy, Dr. Bryson labja se maradt, azt is túléltem.

Ryder62
Nekem tetszett. Aki ettõl a dlc-tõl nagy sztorit meg fordulatokat várt az magára vessen

BSN-en olvastam olyat is hogy vki azt remélte hogy kiderül hogy mit keresetek az Omegán a protheanok

Elõre tudni lehetett hogy ez egy akció központú dlc lesz. Jó az ár magas és tényleg nem duplája a Levi-nek de akik lehúzzák azok azért mert hogy unalmas lövölde az egész meg hogy monoton etc.

Nekem mindkét eddigi nagy DLC bejött. A Levi sztori központú az Omega meg akció dús.

Arról meg ne is beszéljünk hogy milyen nagy csavarokat meg sztorikat vártak egy olyan dlc-ben ahol egy ûrállomást kell visszafoglalni? Mellesleg a már az elsõ kikerült videóból lelehetett szûrni hogy hent lesz mindvégig. Én akkor megnéztem a bevezetõ intrót meg bele-bele pörgettem.

Majd a következõ DLC olyan sztori központú lesz hogy mindenki sírni fog.

(Van egy olyan sejtésem hogy a hõzöngök fele azt sem tudja hogy mit vesz)

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Nem pletyka, ebbõl a topikból jön az info, Bioware-esek tweetjeit posztolják ide: http://social.bioware.com/forum/1/topic/323/index/12486978/134
Szar topik, mindig csak ilyen rejtélyes tweeteket nyomatnak a biowareesek, soha semmi konrétumot nem mondanak NDA-ra hivatkozva, azt hiszik hogy az emberek szeretik az ilyesmit.

A leviathan fájljai között voltak olyan pálya nevek, hogy Cit001, CitHot, stb ( és Omg001, OmgHub, stb amibõl lett az omega dlc), de viszont ezek nem a leviathan citadel pályáinak a nevei, ezért az emberek azt a következtetést vonták le, hogy lesz egy citadel dlc. Ennyi a történet.

Ryder62
Elméletileg készül az új SP DLC. Érzelmekkel teli, történet központú lesz ami könnyeket csal a szemünkbe. Több író is dolgozik rajta, a zenét meg Sam Hulick készíti hozzá.
Egyenlõre csak pletyka szinten van, se cím, sem dátum semmi mást nem tudni róla.
Sokan már valami Citadel DLC-t emlegettek nemrég.

koschwarz
nekem úgy is volt olyan bug, hogy nem tudtam SEMMIT csinálni, hogy nem volt volus a team-ben. amíg ki nem fogyott a lõszer, addig még tudtam lõni, aztán már ammot sem bírtam felvenni. mellesleg a condor minden szempontból a legfosabb pálya. eleve szivatós a felépítése, másrészt szinte csak ott fordulnak elõ ilyen speckó bugok.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Mimasz
Dehogynem.. 😊

Ma pl. egész nap ledobál, vagy olyat csinál hogy egyfolytában tölt és csak alt+f4 -el tudok kilépni.
Utána a belépésnél nem ismeri fel a dlc-ket. Többszörös újra indítás után talán.. 😄

Fpocok
Igen. Nem tudom miért van.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nálatok nincs olyan gond, hogy néha nem lehet elsütni a biotic charge-ot? Mindegy melyik vanguarddal, én többször belefutok, hogy tisztán látszik a célpont, nincs is cooldown alatt, még sem charge-ol.
A single playbe belenyúlhatz a multiba nem, kivéve, ha csak kozmetikai dologról van szó, pl szebb textúra, stb.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nem rég olvastam egy hivatalos nyilatkozatot, amit az a Criss P valami nevû bácsi írt, h nem banolnak semmilyen modolás miatt. Csak akkor, ha olyan valamit csinálsz, ami multiban elõnyhöz juttat. Szal behekkelsz 1 millió kreditet, vagy hasonló.
Igen, nem is az EULA, hanem a cheat végett. Bár egy dolog a mod és egy dolog az ini/cfg tweak.

Ha belenyúlsz az alap programba, azt nem szokták nagyon szeretni. Fõleg ha úgy játszol vele multiban. Nemde?
Ryder62
Már miért bannolnák ki? A mod fõ topikja a BSN-en van <#rolleyes>

Ez a videó jól bemutatja a telepítést. Hosszú, kicsit bonyolult. Alapban véve a texmod progival kell kiválasztani a tpf állományokat, tallózni a játék exet és uccu neki. Csak mivel itt van origin, az bezavar, ezért ilyen bonyolult az install.

Viszont érdemes csak azokat a modokat kiválasztani ahol épp tartasz. Mert én pl ha betöltöm az omegát meg a citadelt akkor már 2-2 és fél percet tölt a játék a logók elött.

Vraaanyek
Mit sértek hova??? <#pardon1>

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Fpocok
???

Aztán jól kibannolnak mert megsérted a EULA-t...
Vraaanyek
ezeknek a HD modoknak van valami speckó telepítési módja? vagy csak bemásolósdi módon mennek???

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Ryder62
Kijött az Omega DLC-hez az Omega HD Pack.

Engem nagyon meggyõzött. Rengeteg mosottas textúrát kijavított. Sztem beszéljenek a képek:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Alap:

Moddal:

Alap:

Moddal:

Ha szereted vedd meg. Nem fogod megbánni. Egyébként jó, pörgõs és kellemesen hosszú. Vannak látványos új részek, két újfajta ellenfél. Két csapattárs Aria és egy Turián csaj, ami megint csak érdekes újdonság. Ha nem kicsit szereted az ME-t akkor ajánlom.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ennyi vegyes kritika után kicsit kételkedek az Omega megvételén - legalábbis most. Engem nem zavar akevés dialóg választás vagy hogy nem vérRPG a játék, csak legyen egy ütõs sci-fi játék, sok új és érdekes helyszínnel, mert ezt ígérték. Az Origin szerint (augusztus) óta több, mint 200 órám van az ME3-ba, szóval nem kicsit szeretem.

Érdekes emberek játszanak. Condor pálya, colletor, random csapat. Hárman nyomtuk. Az egyik körben kidõltem, és a többiek nem tudtak idõben összeszedni, mert csomag cipelés volt. Mondom mindegy ketten összehozzák. Hát nem. Az egyik küzdött rendesen, bevitte egyedül a két csomagot pedig meghalt közben vagy kétszer.
A másik viszont tiszta idióta volt, csak futkosott körbe-körbe a pályán, de olyan szinten, hogy nem csak az ellen elõl, hanem mellettük, közöttük, mintha tényleg csak futó edzésen lenne. Mondom szólok már neki, hogy segítsen a másiknak. Az küzdött, de tele volt a pálya scionokkal, meg még egy pretorian is maradt. El is kapták. Addigra szedtem elõ a mikrofont, de a futó bolond nem ment még éleszteni sem, csak szaladgál tovább.
Ekkor ugrik be, hogy lehet az a baja, hogy én volus engivel nyomtam és egy pajzstöltésnél beragadtak a képességei. Beszólok neki angolul, hogy csináljon egy heavy meleet, ha nem tudja használni a képességeit vagy a fegyverét. Erre oroszul elkezd dumálni, amibõl csak a lehülyézést értettem. Aztán abbahagyja a futást beáll a pretorian meg a scion kereszttüzébe és meghal. Bukjuk a küldetést, mindezt a tizedik körben.

Ryder62
Sztem egész kellemes lett az Omega soundtrackje <#smile> Fõleg hogy a Leviathanba egy gramm új zenét nem tettek.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fight Theme:

Viszont ez max egy Arrival szint. A Kasumi, Overlord vagy LotSB féle minõségi soundtrackokat elfelejthetjük.

Egyébként már valami Citadel dlc-rõl beszélnek BSN-en. Hogy honnan veszik ezeket, nem tudom, mert semmi hivatalos nincs még a következõ dlc-rõl hiszen most jött ki nem rég az omega. Lehet hogy megint találtak valamit a fájlokban, ki tudja.

Én Human Sentinellel. Throw és Warp.

közben megtaláltam, meg is csináltam asari adepttel, jó volt
elmagyarázná nekem valaki pár szóban, hogy ezeket a biotikus robbanásokat hogy kell csinálni? (hétvégi operationhöz kéne)

pl. vanguarddal biotic charge + nova annak számít?
Tudom.
szerintem csak fanart
Biztos bennem van a hiba, de számomra egy ilyen remek kép se 1200 BW pontot, se két órát nem ér meg.
Ilyen is van a játékban? Alig várom, hogy megtudjam venni.

Ezért lesz nekem solo vangi.
nem vanguard, az pár hete volt, hanem biotikus. Jobban mondva biotikus robbanással kell pontot szerezni, szóval az akár vanguarddal is mehet.

Vanguard hétvége lesz, az event alapvetõen a solo játékmódra fog sarkallni.
nem nézem egyiket se (majd a firefly-t akarom elkezdeni), csak már sok helyen láttam ezt a gifet és kíváncsi voltam az eredetére 😄
Ryder62
Most nézem a srác aki HR textúrákat készít a játékhoz már nekiállt az omegának is, a ruha pakk dlc meg már kész is van. (Cerberus logót kicserélte sztem ez így jó mert a 2-ben még megállta a helyét viszont a 3-ban semmi értelme Cerberusos páncélban parádézni.)

Ugyan még csak kipróbáltam a modját, sztem szuper. A pályákat, ruhákat, karaktereket, fegyvereket, páncélokat 4k-s textúrákkal látja el ami sztem megdobja a játékot.

Az omega dlc-ben is rengeteg low poly mosottas textúra van. Fejemet fogtam már hogy hogy lehet ennyire ronda, már szó szerint szúrta a szemem.

Aki viszonylag erõs géppel rendelkezik, tegyen egy próbát, mert ezzel a grafikai moddal ME2 szintre húzza fel a ME3-at. (Igen, sajna a 3 jóval rondább helyenként mint a 2, pedig holott ez az újabb lol visszafejlõdünk)

Akinek ERRE...

..elég két óra,... az megérdemli. 😊
Nekem négy is kevés volt és még akarok... 😄

Ryder62
Most látom valaki kicsivel több mint 2 óra alatt végigvitte az omegát. A gyerek állandóan sprintel mint az õrült, két lövés egy cerberus turret pisztollyal.... ennek így mi értelme? Playthrough-ként van föltöltve de ez már speed run.<#unalmas>

Fpocok
Jah, azt vágom. De nagyon kicsit. Inkább benyomom az invit és elmfutok 😄

A volus heavy meleeje (pajzs) sebez egy kicsit.

Fpocok
Pár dologra rájöttem ezen a héten.
Pl ha geth turretet viszel magaddal és az lelõ valamit, akkor geth turretet ír ki, hogy azzal öltél. Viszont ha a lángszóróval öl, akkor sentry turret-et ír ki.
Volrusnak nincsen ütése, viszont ha megnyomod az ütés gombot, akkor el mész láthatatlanba kis ideig.
MINDBLOWN.

Ez a Castle. Nézd a hátteret, ilyen a Firefly sose lehetet, én csak a Serenity-t láttam. Plusz Nathan ruhája, a Firefly/Serenity-be sose volt ilyen elegáns. 😄

Ryder62
Jó a kérdés és nagyon jogos. Tulajdonképpen én sem tudom <#idiota>

Ahol lehetett sétáltam, megálltam nézelõdni (omega látkép powa) mindent körbe csekkoltam lootokért stb.

Sose szerettem végigrohanni játékokon, ha meg az egyik kedvencemrõl van szó akkor meg pláne. Pedig a dlc második felében én is már pörögtem rendesen. <#vigyor2>

koschwarz
tényleg rohadt jó😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Igen, asszem a Castle-ból van. De nem én készítettem csak félre tettem magamnak mert szerintem igen jó. 😄

Szerintem inkább Castle.
off: ez a gif a firefly-ból van? 😄
6-7 óra?!? De hát hogy,...

Állítólag lesz. Azt fütyülik a madarak.
@Ryder62 Hogy sikerült 6-7 órát kisajtolnod belõle? <#wow1> Minden új kódex infot elolvastam, mindenkivel beszélgettem és nem "spaceztem" el a beszélgetéseket, az npc karakterek egymás közötti beszélgetéseit is mindig meghallgattam és néha még nézelõdni is megálltam, de így is csak kis híján 4 óra lett.