Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• sanya200
    me1 legnehezebb szintjét csak úgy lehet ha elérted a 60-as szintet azt hiszem de amúgy az a szint elég irreális már, hogy a legerúsebb fegyver pl shotgun ami 330-as sebzéssel rendelkezik alig vesz le életerőt az ellenfélnél percekig lőhetsz egyet mire megfekszik.A kód megoldható a 3-ban is, le szeded a gibbed save editort és bemásolod oda a kódot ami a 2. részből van, vagy karakterépítésnél is megadhatod, csak sokszor az a gond hogy amik fentvannak az oldalon azok némelyike már buherált vmilyen módon, én pl amit importáltam a 2-ből totál úgyanúgy nézett ki a 3-ban is, vagy ha bepötyögtem a saját kódomat a játékba/és vagy a gibbed save editorba :) A save editor arra is jó hogy menet közbe is tudsz arcot változtatni ha van kódod többet is kipróbálhatsz csak menteni kell előtte.
    Itt az enyém ez még a me1-ből való kisebb módosításokkal, egyedül a haja az ami moddolva van, annak a riporternőnek a haja van rajta ha érdekel hogy lehet módosítani majd leírom :) van többféle is, ashleyé jobban tetszik de az bugos...