Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #19606 Én pl annyira nem tudok, kb alapszintű felhasználói nyelvtudásom van. Soha nem tanultam angolul. Azért az alapokat megértettem, meg néhány egyszerűbb részlet is átjött (pl mikor Javik Vega-t ugratja). Biztos hogy közel sem láttam az összes részletet, de sztem a többség azért megvan. Én nem vagyok egyik cégnek sem a csahos kutyája, ha egy játék tetszik akkor nem érdekel hogy ki csinálta. Ha jó a játék, akkor jó. És nekem a Fallout nagyon bejött. Annak ellenére is hogy sokkal több és sokkal alapvetőbb bug van benne mint a ME-ben. És ahhoz képest hogy a Fallout nem egy történet orientált játék, nem rossz maga a története sem. A csapattársak mondjuk a ME-ben egy kicsit talán jobban ki vannak dolgozva, a fő történet szintén és talán érdekesebb is, viszont ami nekem nagyon tetszett az az openworld, amit a ME-ben pl a történet miatt elég nehéz megvalósítani. Nekem egyébként az a személyes meglátásom hogy a Fallout kevésbé akció orientált mint a ME. (ezt a lövöldözéssel illetve egyébbel eltelt idő arányára értem) Ami nagyon szúrja a szemem az a DLC oldal, ezen a téren bárhogy is szépítjük, a BW fényévekkel le van maradva. Persze ez is az eltérő stílus miatt van, mert a ME-nél ígérnek x órát és még a lassabb tempóban haladó játékosok is bőven azon belül végeznek, míg egy Fallout esetén én átlag 8 órás játékidőre emlékszem, de 10-12 óránál kevesebbet még egyikbe se nyomtam bele. Ráadásul az Obsidian féle New Vegas sztem történetben is vetekszik a ME-vel. De ugye ez mind csak az én egyéni véleményem.