Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Evoluti0N
    Megnéztem a Paragon Lost-ot. A sztorija nem lett éppen Oscar-díjas és vannak benne kisebb logikátlanságok, sőt van benne 1 dolog, ami szerintem nem hű a játékhoz, konkrétan a második részhez.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megtalálták benne a seaker-ek bénításának ellenszerét. Na, most ha megtalálták, akkor miért volt szüksége Shepard-nak Mordin módszerére a második részben? Értem én, h a Szövetség nem bízott Shepard-ban az miatt, h a Cerberus-nak dolgozott, de nem létezik, h a Cerberus nem tudta volna kideríteni, h van ellenszer és ne tudták volna megszerezni.

A másik problémám az pedig a végével kapcsolatos. értsd:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem már túlontúl csöpögős lett az a rész, amikor Vega amiatt szenvedett, h nem tudta megmenteni a kolónia lakóit

Emellett sokak szerint az animációk és ahogy megvan rajzolva az se valami erős. Maga a stílusa animés és nem vagyok a témában szakértő, szal nem tudom magam eldönteni, h jó-e, de szerintem nem lett olyan rossz. Egyedül talán az volt furcsa, h bármit mondtak a karakterek, mindig ugyanúgy tátogtak Ilyen: "HÁM-HÁM-HÁM"-osan :D
    Emígy összességében nem lett rossz. Úgy mondanám, hogy a könyvekhez hasonlóan inkább a rajongóknak ajánlott, akik bővíteni szeretnék a Mass Effect univerzuma béli élményeiket, mint azoknak, akik egy komoly művészeti alkotásra vágynak.