Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Én most kezdtem el az AC-t, talán két este toltam, de nem igazán tudott megfogni. Azért próbáltam ki, mert a GameStar előfizetéshez lehet teljes játékot kérni és érdekelt hogy az AC3-t érdemes lenne e, ehhez viszont ki kell próbálni az elődöket. Amúgy sem szerencsés egy folytatásos játék utolsó részével kezdeni.

Valóban, ahhoz képest hogy a multit csak úgy mellékesen belerakták, tényleg sokan játszanak vele még mindig (a Raptr-on pl az első hely a megjelenés óta átlag napi 8 órát "tolta") és sokan most vagy még később fogják beszerezni, tehát némi utánpótlás azért van. Mostanában is sok olyan emberkével találkozunk akinek az N7 szintje elég alacsony.

SZEG007: a hozzáállásod jól példázza azt hogy milyen egy nem csapatjátékot plájer. A játékot már én is unom, de sikerült összehozni egy elég jó kis csapatot akik miatt (igaz hogy egyre ritkábban) feljárok és megcsináljuk a hétvégi eventeket, stb. Nem azért mert nincs jobb játék, hanem mert szeretünk csapatban játszani. Megjegyzem, párhuzamosan ezzel játszom tfps-t is pvp, és nem mondanám hogy az sokkal jobb. És nem, nem azért mert folyton lelőnek, az sem zavar ha utolsó vagyok, de zavarnak a csalók, hogy a szerver ott is ledobál, hogy véletlenszerűen leáll a játék, hogy a meccs közepén egyszer csak kiürül a szerver, hogy a sok gyökér csak azért vált oldalt/squadot/stb mert a másiknak kettővel több pontja van (esetleg csak azért jönnek hozzánk mert mi állunk jobban) mert a láma csapattársak kilövik előlünk a saját járműveinket, vagy éppen azért mert bár nincs baráti tűz, mégis minket lőnek, felhívva ezzel az ellenség figyelmét ránk. Ez a kis felsorolás természetesen a teljesség igénye nélkül készült.

Azzal is egyetértek hogy nagyon felgyorsult a játékkiadás is és ez nem mindig jó. De ha mondjak ismét egy példát: minden elismerésem a Skyrim alkotóinak, hihetetlen jó játékot csináltak... engem még se tudott lekötni. A Fallout jobban bejött, pedig tele van idegesítő bugokkal, régi is már, ennek ellenére még is játszom vele, míg a Skyrimből kevesebb mint 40 órát sikerült kihoznom. Pedig kapásból kétszer több előnyét fel tudnám sorolni mint a Fallout új részeinek.

Egyébként ahogy néztem, tényleg az a trend hogy még ki se jött a játék, már van 1-200 hsz az adott topicban, aztán 2-3 hónapig az első oldalon van és szépen eltűnik. Van pár cím ami néha előkerül (BG, Falloutok, BF) de sztem oda is főleg veteránok írnak, esetleg néha egy-egy újonc érdeklődik. Ehhez képest a ME igen jól tartja magát.