Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
A legnagyobb multis játékok (COD, BF stb) meg MMO-k (WOW stb) topikjai persze nem halnak ki, ott mindig van élet. De a többi játék topikja nagyrészt kihal. Nálam kedvencekbe van vagy 25 játék topik, azok közül csak ide meg a Skyrim topikjába írnak rendszeresen.
Egyébként figyeld meg január végén beindul a Dead Space 3 is, -februárban jelenik meg - április, május környékére meg kongani fog az ürességtől.
Szvsz erre nagy lapáttal rátesz az is hogy manapság nagyon nagy túlkínálat van a piacon. Rengeteg játék.
Ezek nagy részük csak 1 évig érdekesek utána elfelejtődnek. Miért is? Hát azért mert sorra esnek le a futószalagról az újabb és újabb részek.
Jó példa erre az AC. 5 éve van ez a cím és eddig 5 rész jött, minden évben 1. Én pl szeretem a AC sorozatot de még a Revolutiont sem játszottam ki de már itt a 3. rész. És minek játsszon az ember pl az AC2-vel ha az AC3 szinte ugyan az.
Szóval manapság nem az van mint régen hogy 2-3 évenként jöttek a folytatások és azok teljesen különbözőek voltak szinte (grafika, játékmeneti újítások stb)
Hanem ugyan azt adják el minden évben csak más a sztori.
Nekem pl már nagyon elegem van ebből, már direkt keresem az újdonságokat, különlegességeket.
ME sorozatot pl pont nem lehet a rókabőrökhöz sorolni hiszen 2 évenként jöttek és hát szinte más mindegyik rész.