Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Llew #19287 Érdekes emberek játszanak. Condor pálya, colletor, random csapat. Hárman nyomtuk. Az egyik körben kidőltem, és a többiek nem tudtak időben összeszedni, mert csomag cipelés volt. Mondom mindegy ketten összehozzák. Hát nem. Az egyik küzdött rendesen, bevitte egyedül a két csomagot pedig meghalt közben vagy kétszer.
A másik viszont tiszta idióta volt, csak futkosott körbe-körbe a pályán, de olyan szinten, hogy nem csak az ellen elől, hanem mellettük, közöttük, mintha tényleg csak futó edzésen lenne. Mondom szólok már neki, hogy segítsen a másiknak. Az küzdött, de tele volt a pálya scionokkal, meg még egy pretorian is maradt. El is kapták. Addigra szedtem elő a mikrofont, de a futó bolond nem ment még éleszteni sem, csak szaladgál tovább.
Ekkor ugrik be, hogy lehet az a baja, hogy én volus engivel nyomtam és egy pajzstöltésnél beragadtak a képességei. Beszólok neki angolul, hogy csináljon egy heavy meleet, ha nem tudja használni a képességeit vagy a fegyverét. Erre oroszul elkezd dumálni, amiből csak a lehülyézést értettem. Aztán abbahagyja a futást beáll a pretorian meg a scion kereszttüzébe és meghal. Bukjuk a küldetést, mindezt a tizedik körben.