Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Most hogy napi szinten multizunk, egyre kellemetlenebbek lesznek az origin hibái. A következő problémák merültek fel:

-a játékosok nem tudnak egymáshoz belépni, a join feliratig jutunk el és ennyi. Olyan is volt már hogy a host látta a játékosokat a lobby-ban, nekik viszont nem töltött be. Amíg ment a loading, addig hallani is lehetett az embereket, aztán semmi
    -nem halljuk egymást. Egészen pontosan én nem hallok embereket, a többiek viszont hallják őket. És ez mindenféle variációban (én hallok olyanokat akik mások nem, stb.) És ez azért vicces, mert sokszor pirosnak látjuk olyan ember mikrofonját, akit mások meg hallanak.
    -sokszor már a host csere sem jelent megoldást, mert valaki mindig kimarad. Van aki egyáltalán nem tud belépni hozzám, de olyan is van hogy elkezdtem solozni és egyszer csak mellém spawnolt egy ismerős. Utána meg akkor se tudott belépni ha invet küldtem neki.
    -a kedvencem az amikor az origin random nyelveken kezd el kommunikálni. Küldök egy invet az ismerősnek, aki franciául kapja meg, aztán ő küld nekem egyet ami nálam kínaiul íródik ki.
    -a másik kedvencem hogy az origin fő menüje és a barát lista totál nincs összhangban. Az originen azt látom hogy X emberke éppen Away, a barátlistán meg azt jelzi hogy be van lépve a ME-be. Esetleg offline játékost látok online és fordítva. Azt már meg se merem említeni hogy a BSN szerint 379 órát játszottam, az Origin szerint 252 órát, a Raptr szerint 132 órát, bár ez utóbbit betudom annak hogy azt csak pár hónapja raktam fel és biztos csak arra az időre számolja. Viszont arra még nem jöttem rá hogy a BSN és az origin között hogy lehet több mint 100 óra eltérés. Főleg hogy az SP alatt is be vagyunk jelentkezve Originbe.